26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ελεύθερος ο παίκτης της Καρμιώτισσας.Ίσως κληθεί άλλος για κατάθεση

Ελεύθερος ο παίκτης της Καρμιώτισσας.Ίσως κληθεί άλλος για κατάθεση

By on 20 Ιανουαρίου, 2020 0 334 Views

Η Αστυνομία προχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής (19/1) στη σύλληψη του 30χρονου ποδοσφαιριστή της Καρμιώτισσας, ο οποίος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη σε παιχνίδια με ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα για τα οποία η ΟΥΕΦΑ ειδοποίησε την ΚΟΠ, ενώ δεν θα οδηγηθεί ούτε ενώπιον του Δικαστηρίου.

Ο παίκτης θα αφεθεί ελεύθερος διότι στην έκθεση της ΟΥΕΦΑ αναφέρεται ότι ο 30χρονος είχε ύποπτη συμπεριφορά σε ένα από τα γκολ που δέχθηκε η Καρμιώτισσα στο ματς κυπέλλου με την ΑΕΚ στην Αρένα, αλλά τελικά ο ίδιος δεν είναι στη φάση όπως διαφάνηκε στο βίντεο.

Πιθανόν να κληθεί για κατάθεση άλλος ποδοσφαιριστής που λαμβάνει μέρος στη συγκεκριμένη φάση, για την οποία συνελήφθη ο 30χρονος. Την ίδια ώρα στον ποδοσφαιριστή καταλογίζεται ευθύνη για ενέργειες στον πρώτο αγώνα που στάληκε από την ΟΥΕΦΑ ως ύποπτος.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να προκύψουν νέες συλλήψεις. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που καταγράφονται στον κόκκινο φάκελο, στο 50’ παρατηρήθηκε έντονη χρηματική δραστηριότητα για να επιτευχθούν τρία γκολ από την ομάδα της Λάρνακας. Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 56′ και το 3-0 (τελικό αποτέλεσμα) διαμορφώθηκε με γκολ στο 70΄ και στο 83′.

Υπενθυμίζεται ότι για τον συγκεκριμένο αγώνα, η ΟΥΕΦΑ μέσω του φακέλου που απέστειλε στην ΚΟΠ, επιρρίπτει ευθύνη στην ομάδα της Καρμιώτισσας. Υπενθυμίζουμε επίσης ότι αμέσως μετά τη διαρροή της είδησης για τη σύλληψη του 30χρονου, η ΚΟΠ ανακοίνωσε και την… άφιξη έκτου κόκκινου φακέλου ο οποίος επίσης αφορούσε σε αγώνα της Καρμιώτισσας με τον Άρη.