28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Φιάσκο στο Γουότφορντ-Τότεναμ, ο Όλιβερ διέκοψε για VAR αλλά το ακουστικό έμεινε από… μπαταρία

Φιάσκο στο Γουότφορντ-Τότεναμ, ο Όλιβερ διέκοψε για VAR αλλά το ακουστικό έμεινε από… μπαταρία

By on 19 Ιανουαρίου, 2020 0 404 Views

Ο Μάικλ Όλιβερ χαράμισε χρόνο από το Γουότφορντ-Τότεναμ για να αλλάξει μπαταρίες στο ακουστικό του μετά την αδυναμία ενδοεπικοινωνίας με το VAR, φουντώνοντας την γκρίνια για την προβληματική εφαρμογή του .

Θέλουν οι αδυναμίες του VAR να κρυφτούν και ο Μάικλ Όλιβερ δεν τις αφήνει. Ο Βρετανός ρέφερι έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να συντηρήσει την κουβέντα των οπαδών περί κακής διαχείρισης της τεχνολογίας στα παιχνίδια της Premier και όλα αυτά για να αλλάξει μπαταρίες στο ακουστικό του.

Κατά την διάρκεια του ματς της Γουότφορντ με την Τότεναμ και μετά το σκληρό μαρκάρισμα του Καπού στον Τανγκάνγκα, η φάση που τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα πέρασε από το check του Video Assistant Referee, όμως, ο Όλιβερ έκανε νόημα πως δεν μπορούσε να ακούσει τίποτα από την ενδοεπικοινωνία.

Αμέσως, κατευθύνθηκε στον τέταρτο διαιτητή, ο οποίος έσπευσε να αλλάξει τις μπαταρίες του δικού του ακουστικού, το αποτέλεσμα, όμως, ήταν περαιτέρω χρονοτριβή, σε μια φάση που σύντομα είχε αποφασιστεί ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση κόκκινης κάρτας στον μέσο των Ταράνδων.

Μάλιστα, το πιο παράδοξο ήταν ότι για την καθυστέρηση τεσσάρων λεπτών, ο τέταρτος έδειξε μόλις δύο λεπτά έξτρα χρόνο πριν από το ημίχρονο, όμως, το debate για την ροή των αγώνων και το κατά πόσο την επηρεάζει αρνητικά το VAR είχε ήδη πάρει ξανά μεγάλες διαστάσεις.