28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Γκουαρδιόλα: “Αν δεν με απολύσουν, μένω 100% στη Σίτι”

Γκουαρδιόλα: “Αν δεν με απολύσουν, μένω 100% στη Σίτι”

By on 19 Ιανουαρίου, 2020 0 380 Views

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών της Σίτι παρά το 2-2 με την Κρίσταλ Πάλας, ενώ άφησε να εννοηθεί πως θέλει να είναι στον πάγκο της και τη νεα σεζόν.

Με τον φετινό τίτλο να μοιάζει πολύ μακριά για την Μάντσεστερ Σίτι, από τη στιγμή που η διαφορά της από την Λίβερπουλ είναι πολύ μεγάλη, αρκετοί είναι εκείνοι στο Νησί που θεωρούν πως ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα ενεργοποιήσει οψιόν που υπάρχει στο συμβόλαιό του και η οποία του δίνει το δικαίωμα να φύγει πριν από το 2021 όπου και λήγει η υπάρχουσα συμφωνία του με τους πολίτες.

Ο ίδιος πάντως φρόντισε να διαψεύσει αυτά τα σενάρια με δηλώσεις που έκανε λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

“Αν δεν με απολύσουν, μένω 100%. Δεν είναι επειδη έχουμε πάρει τη νίκη στα δύο τελευταία παιχνίδια. Ακόμα και αν πηγαίναμε άσχημα, δεν πάνω πουθενά.

Δεν υπάρχει προπονητής που να νικάει συνεχώς. Απολαμβάνω να δουλεύω με αυτούς τους παίκτες. Είναι απλά τα πράγματα, χάσαμε αρκετά ματς και χρειάζεται να δουλέψουμε για να τα πάμε καλύτερα”.

Το άσχημο για τον Καταλανό τεχνικό ήταν πως το ματς με την Πάλας τον κέρασε φαρμάκι (την ημέρα μάλιστα που έκλεισε τα 50 του χρόνια) καθώς αν και η ομάδα του είχε 25 σουτ και 72% κατοχή μπάλας και τον Σέργιο Αγκουέρο να κάνει την ανατροπή φτάνοντας τα 251 γκολ στην καριέρα του με τη γαλάζια φανέλα, στο φινάλε ισοφαρίστηκε σε 2-2.

“Είναι κρίμα που στο τέλος χάσαμε δύο πόντους με αυτό τον τρόπο (σ.σ. αυτογκόλ Φερναντίνιο) αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το πνεύμα ήταν εκεί. Προσπαθήσαμε και προσπαθήσαμε. Κάναμε τα πάντα”, είπε μεταξύ άλλων.