24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΗΛΙΑΣ:Είμαστε έτοιμοι για το τρίποντο που θα μας δώσει ψυχολογία

ΗΛΙΑΣ:Είμαστε έτοιμοι για το τρίποντο που θα μας δώσει ψυχολογία

By on 16 Ιανουαρίου, 2020 0 4258 Views

Δημοσιογραφική διάσκεψη για το παιχνίδι με την ΑΕΛ παράθεσε ο προπονητής της ΑΕΚ Ηλίας Χαραλάμπους.
«Αντιμετωπίζουμε την ΑΕΛ σε δύσκολο παιχνίδι, με καλό αντίπαλο. Έχουν ίδιο κορμό και τα τελευταία ματς έχουν δείξει πόσο καλοί είναι. Έχουμε στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς και αυτό θα επιδιώξουμε και το Σάββατο, όλοι ανυπομονούν για το παιχνίδι και πιστεύω είμαστε έτοιμοι. Ένα τρίποντο θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια να πάρουμε ψυχολογία» δήλωσε αρχικά.

Αγωνιστικά νέα: “Είναι εκτός οι Φλοριάν, Κάσες, Μοϊσόφ, Γιάννου και Σπόλιαριτς”

“Ο Γκονζάλεθ έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Σήμερα θα ανακοινωθεί από τον Τεχνικό Διευθυντή ο ποδοσφαιριστής που θα αποχωρήσει” 

“Έχουμε έξι τελικούς μπροστά μας. Όλα τα ματς για εμάς είναι ντέρμπι. Είδαμε τις μεγάλες ομάδες να χάνουν από πιο μικρές ομάδες βαθμούς”  

Για τον κόσμο της ΑΕΚ: “Είναι δίπλα μας στα δύσκολα. Θέλω να τους ευχαριστήσω και να τους υποσχεθώ ότι θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε την νίκη με την ΑΕΛ”


Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Κίβενι ο οποίος δήλωσε τα ακόλουθα:
«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ. Ξέρουμε πόσο σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας, πρέπει να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε για να επιστρέψουμε στην πρώτη 6αδα. Προετοιμαστήκαμε καλά και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αυτά που πρέπει για να κερδίσουμε. Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας».

Σχόλιο για τον Ηλία Χαραλάμπους: “Απολαμβάνω να έχω για προπονητή μου τον Ηλία. Ήταν από την αρχή στο επιτελείο. Μου αρέσει η δουλειά του και ένταση που έχει στις προπονήσεις. Μιλά συνεχώς μαζί μας και μας δίνει οδηγίες”