26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο ΕΘνικός είπε όχι στο ΑΠΟΕΛ.Μπλόκαρε τους γαλαζοκίτρινους που προβληματίζουν

Ο ΕΘνικός είπε όχι στο ΑΠΟΕΛ.Μπλόκαρε τους γαλαζοκίτρινους που προβληματίζουν

By on 15 Ιανουαρίου, 2020 0 9456 Views

Ένας παθιασμένος Εθνικός και καλά διαβασμένος που συνήλθε αμέσως από την πεντάρα της ΑΕΚ όρθωσε ανάστημα απέναντι στο ΑΠΟΕΛ και πήρε πολύτιμο βαθμό στη μάχη που κάνει γοα σωτηρία σκορπόντας ταυτόχρονα απογοήτευση στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ που δεν μπόρεσε να αντιδράσει αποτελεσματικά μετά από την ήττα στο ντέρμπι. Ο ΕΘνικός έκανε την καλύτερη του εμφάνιση σε 90λεπτο από τότε που ήρθε ο νέος προπονητής και πήρε βαθμό οξυγόνο για τη συνέχεια και πλέον ελπίζεο πως θα έχει προβάδισμα στη μάχη της σωτηρίας. Το ΑΠΟΕΛ είχε ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη όμως απειλήθηκε και σε κάποιες περιπτώσεις .Είχε διάθεση και προσπάθησε να δείξει βελτίωση όμως κάποιοι παίκτες στους οποίους έλπιζε να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας δεν ανταποκρίθηκαν και πλέον οι ελπίδες στηρίζονται στους νεοφερμένους που θα έχουν δικαίωμα να παίξουν κόντρα στην Δόξα.

Το αποτέλεσμα (0-0) ασφαλώς χαροποιεί τον Εθνικό, ενώ από την άλλη, μεγαλώνει τον προβληματισμό για το ΑΠΟΕΛ που είναι πλέον στο -8 από την κορυφή, έχοντας τα ίδια παιχνίδια με την Ανόρθωση.
Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο με τις δύο ομάδες να βρίσκουν λιγοστές ευκαιρίες για γκολ. Στο δεύτερο μισό, οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και είχαν ξεκάθαρες ευκαιρίες για να πετύχουν ένα γκολ αλλά ο Εθνικός με τον Μποκατίνοφ να είναι ανίκητος και την άμυνα του συμπαγή κρατησε το μηδέν ενώ είχε και τις δικές του ,λίγότερες αλλά καλές στιμές που μπορούσαν να του αποφέρουν γκολ..
Ο Εθνικός που ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Χριστοφή με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90΄+5 έφτασε στους 14 βαθμούς παραμένοντας στην 9η θέση.

ΕΘΝΙΚΟΣ: (Ντέαν Κλάφουριτς): Μπογκατίνοφ, Κυπριανού, Γκλομπάρ, Μαρκόσκι (77΄ Φοινίρης), Χριστοφή, Λαμπάν, Μιγκελίτο, Χαραλάμπους (71΄ Κουντόμπιακ), Μ. Ηλία, Κονέ (89΄ Μαρκόφσκι), Κοστόφσκι
Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Ευσταθίου, Κ. Ηλία, Κουσιάππας, Α. Ηλία, ΠαπαγεωργίουΑΠΟΕΛ (Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν): Μπέλετς, Μιχαίλοβιτς, Ιωάννου, Βούρος, Σάβιτς, Σόουζα (74΄ Πάβλοβιτς), Μάτιτς, Ντε Βινσέντι, Γιάκολις (90΄ Αλωνεύτης), Εφραίμ (65΄ Τάμαρι), Χαλένιους
Στον πάγκο: 
Βάτερμαν, Γκέντσογλου, Μερκής, Μακρής, Σιέλης, Μπέζιακ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: 
Λούκας Σωτηρίου (Παύλος Γεωργίου και Χαράλαμπος Γεωργίου, 4ος: Αναστάσης Αναστάση και Παρ. Διαιτησίας: Μάριος Τσαγγάρης
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κυπριανού, Κονέ / Σόουζα, Μιχαΐλοβιτς ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Χριστοφή (90΄2η κίτρινη)ΓΗΠΕΔΟ: ΔασάκιΘΕΑΤΕΣ: 400