20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Φεντερίκο:Ζητώ συγγνώμη από τον Μοράτα.Δεν ήταν καλό αυτό που έκανα, αλλά έπρεπε να το κάνω

Φεντερίκο:Ζητώ συγγνώμη από τον Μοράτα.Δεν ήταν καλό αυτό που έκανα, αλλά έπρεπε να το κάνω

By on 13 Ιανουαρίου, 2020 0 457 Views

Οι δηλώσεις του MVP του τελικού μετά το τέλος του αγώνα Ρεάλ-Ατλέτικο. 

Συγγνώμη ζήτησε ο Φεντερίκο Βαλβέρδε από τον Μοράτα για το τάκλιν που του στέρησε τη δυνατότητα να σκοραρεί απέναντι στον Κουρτουά

Το φάουλ για το οποίο δέχθηκε κόκκινη κάρτα θεωρήθηκε «επαγγελματικό» ενώ αυτό ήταν τελικά που του χάρισε το βραβείο του MVP της αναμέτρησης. 

«Ζητώ συγγνώμη από τον Μοράτα. Δεν ήταν καλό αυτό που έκανα, αλλά έπρεπε να το κάνω» σημείωσε ο ίδιος μετά το ματς, απατώντας για το σκληρό μαρκάρισμα στον ποδοσφαιριστή της Ατλέτικο Μαδρίτης. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το τρόπαιο. Όταν τελείωσαν τα πέναλντι, περίμενα και μετά έτρεξα μέσα στο γήπεδο. Με συνεχάρησαν αλλά η νίκη είναι όλων μας. Γι’ αυτούς που έπαιξαν, γι’ αυτούς που δεν αγωνίστηκαν και για εκείνους που μας συμβούλευσαν στο ημίχρονο. Αυτή η νίκη ανήκει σε όλη την ομάδα»

Όσον αφορά την αντιμετώπιση που έλαβε τόσο από τον Ζινεντίν Ζιντάν όσο και από την Ντιέγκο Σιμεόνε μετά το μαρκάρισε, αποκάλυψε: «Μόλις βγήκα, είχα πολύ θυμό μέσα μου γιατί άφησα την ομάδα μου με 10 παίχτες, ωστόσο, όλοι ήταν εκεί για να με βοηθήσουν. Ακόμη και ο Σιμεόνε με πλησίασε, κάτι το οποίο δεν το κάνει ο καθένας».

Δηλώσεις για εκείνον μετά το τέλος του ματς έκανε και ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης: «Κέρδισε το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή του αγώνα και είμαι χαρούμενος για εκείνον. Δούλεψε πολύ σκληρά, όπως όλοι. Είμαι σίγουρος πως θα θέλει να μοιραστεί το βραβείο του με όλους τους συμπαίκτες του. Στο τέλος της ημέρας, έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Ήταν ένα κακό φάουλ αλλά εκείνη τη στιγμή έπρεπε να το κάνει. Το πιο σημαντικό είναι πως ζήτησε συγγνώμη από τον Μοράτα επειδή γνωρίζονται και οι δυο τους πολύ καλά».