16 Απριλίου, 2024
  • 16 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΙΚΗΣ:Να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας.Κάποιοι που φωνάζουν σήμερα,ευνοήθκαν σε ματς με τον Εθνικό.

ΚΙΚΗΣ:Να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας.Κάποιοι που φωνάζουν σήμερα,ευνοήθκαν σε ματς με τον Εθνικό.

By on 13 Ιανουαρίου, 2020 0 1612 Views

Ξέσπασε ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας, Κίκης Φιλίππου με αφορμή τα όσα συμβαίνουν με τις ανακοινώσεις ομάδων και τα παράπονα για την διαιτησία. Μίλησε για την ήττα από την ΑΕΚ και τα παράπονα της δικής του ομάδας στους τελευταίους αγώνες.

Αναλυτικά:
«Αναλαμβάνω την ευθύνη, φέραμε έναν προπονητή ο οποίος ουσιαστικά έκαμε τέσσερεις προπονήσεις. Τους παίκτες και τα ονόματα τους καλά καλά δεν τους ξέρει, τους είδε από τα βίντεο τα οποία του έχουμε δώσει. Βγαίνουν κάποιοι και φωνάζουν και νομίζουν ότι στην Κύπρο οι άλλοι δεν έχουν στόμα. Είμαι πολύ αθυρόστομος να ξεκινήσω να λέω κι εγώ όσον αφορά κάποια πράγματα της διαιτησίας.
Το 2-2 στο 82′ και μετά να γίνεται αυτό που γίνεται, δεν αλλάσει η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών σου που εδώ και 8 παιχνίδια… και δεν φωνάζω γιατί υπάρχει σεβασμός σε όλους.
Έκλεισα το στόμα μου, το έραψα, δεν μιλώ αλλά σας λέω είμαι έτοιμος να το ανοίξω και είμαι πολύ αθυρόστομος. Δεν λέει κανένας για τον Εθνικό. Ξέρετε τι γίνεται τα τελευταία 8 παιχνίδια; Έμεινε ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές;
Η ΑΕΚ έπαιξε καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν κερδίζει πάντα αυτός που παίζει καλύτερα. Ο προπονητής μας έκαμε αναγκαστική αλλαγή τον ένα τον επιθετικό τον Μαρκόσκι. Είναι κρίμα αυτό που γίνεται πρέπει να δίνουμε χρόνο, έκαμα λάθος που δεν κράτησα τον ένα «μάγο» από τα Χριστούγεννα και να λύσω το πρόβλημα!»
Κυπριακό ποδόσφαιρο:
«Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και για το τι πρέπει να γίνει δεν ρωτηθήκαμε. Το τι θα κάνει η Ομοσπονδία που είναι υπεύθυνη, είναι ένα θέμα που πρέπει να τους απασχολήσει και να το δουν σοβαρά. Είναι παιχνίδια που έχουν αλλοιωθεί αποτελέσματα. Με την αλλοίωση ενός παιχνιδιού μπορεί κάποιες ομάδες να πιάσουν πρωτάθλημα ή άλλες να παν διαβάθμιση. Είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα.
Εμείς σαν Εθνικός και μπορώ να το αποδείξω. Φέτος δεν ξέρω τι συμβαίνει. Κράτησα το στόμα που κλειστό αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και δεν μιλάω για το χθεσινό ματς. Μιλώ γιατί κάποιοι βγαίνουν σήμερα και διαμαρτύρονται γιατί αδικηθήκαν αλλά μαζί με τον Εθνικό αυτές οι ομάδες ευνοήθηκαν. Πρέπει να κάτσουμε να δούμε το πρόβλημα και να έχουμε λόγο κι εμείς οι παράγοντες».
Για την ΚΟΠ:
«Δεν λέω ότι η Ομοσπονδία δεν προσπαθεί, η ΚΟΠ διέθεσε τα τελευταία χρόνια μερικά εκατομμύρια για την διαιτησία και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπουμε. Αν θέλουμε να είμαστε σωστοί πρέπει να παραδεχθούμε ότι «εππέσαμεν έξω» και ότι εκάμαμεν λάθη, δεν διορθώσαμε… Να κάτσουμε όλοι κάτω και ν΄αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας. Δεν μπορεί να ρίχνουμε τις ευθύνες πάνω σε ένα άτομο είτε είναι ο πρόεδρος ή διευθυντής της Ομοσπονδίας. Πρέπει να λεχθούν και κάποια πράγματα τα οποία φοβόμαστε να τα πούμε αν θέλουμε να διορθώσουμε την κατάσταση. Ξέρουμε οι παράγοντες μεταξύ μας αυτά τα πράγματα. Αρέσκει μας να μας βοηθούν λλίον αλλά όταν μας αδικήσουν φωνάζουμε. Έτσι εκαταντήσαμε μες τούντον τόπο. Πρέπει να λεχθούν αρκετά πράγματα και ο καθένας να κάτσουν στην θέση του».