28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΡΓΚ:Μου είπαν ότι είχαμε πέναλτι.Το επόμενο βήμα για εμάς είναι να κερδίζουμε παιχνίδια σαν αυτό

ΜΠΕΡΓΚ:Μου είπαν ότι είχαμε πέναλτι.Το επόμενο βήμα για εμάς είναι να κερδίζουμε παιχνίδια σαν αυτό

By on 10 Ιανουαρίου, 2020 0 2773 Views

“Δεν είμαστε χαρούμενοι από το αποτέλεσμα, παίζαμε στην έδρα μας και θέλαμε να κερδίσουμε. Είχαμε καλή συμπεριφορά στο παιχνίδι. Δεν περιμέναμε να κάνουμε 100 ευκαιρίες και να βάζαμε πέντε γκολ. Κάναμε αρκετές φάσεις για να κερδίσουμε το παιχνίδι, το επόμενο βήμα για εμάς είναι να μαθουμε να κερδίζουμε παιχνίδια σαν αυτό Προοδεύσαμε πολύ σαν ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας.

Μέχρι στιγμής έχουμε πέντε πέναλτι κατά και μόνο ένα υπέρ. Σήμερα είχαμε ένα με τον Κακουλλή που δεν μας δόθηκε. Δεν είδα την φάση, ήμουν μακριά αλλά ενημερώθηκα ότι ήταν πέναλτι. 
Κάνουμε φάσεις, μπαίνουμε πολλές φορές στην αντίπαλη περιοχή αλλά έχουμε μόνο ένα πέναλτι υπέρ και πέντε κατά. Αυτό είναι παράξενο. Δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε απ’ το να συνεχίσουμε. Να σημειώνουμε γκολ στις ευκαιρίες που βρίσκουμε ή να φτιάχνουμε περισσότερες ευκαιρίες.

Ακόμη δεν είμαστε στο επίπεδο για να φτιάχνουμε κλασική ευκαιρία κάθε δέκα λεπτά. Ακόμη είναι δύσκολο να παίζουμε τέλεια σε κάθε παιχνίδι με κάθε αντίπαλο και είναι δύσκολο να έχουμε ποιότητα, ρυθμό και αυτοματισμούς στα παιχνίδια μας. Πρέπει να δουλέψουμε και με την πάροδο του χρόνου να φτάσουμε εκεί. Είναι και ο αντίπαλος που κάποιες φορές μας διαβάζει σωστά.

Είμαι ρεαλιστής, δεν μπορούμε να κυριαρχούμε σε κάθε παιχνίδι και να σκοτώνουμε τον αντίπαλο ακόμα, σε αυτό το χρονικό σημείο. Αλλά με όσα δώσαμε μπορούσαμε να φτάσουμε στη νίκη. Η Πάφος αμύνθηκε σωστά και πρέπει να την πιστώσουμε. Και ενδεχομένως αν πετυχαίναμε ένα γκολ να ήταν διαφορετικό το παιχνίδι. Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα αλλά συνεχίζουμε”.