16 Απριλίου, 2024
  • 16 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με την Πάφο δεν μπορεί…Η Ομόνοια έπαθε αφλογιστία(0-0)

Με την Πάφο δεν μπορεί…Η Ομόνοια έπαθε αφλογιστία(0-0)

By on 10 Ιανουαρίου, 2020 0 2771 Views

O κόσμος ήταν στο γήπεδο(Παρασκευή είχε πάνω από 6 χιλιάδες Ομονοιάτες στο ΓΣΠ)αλλά οι παίκτες της Ομόνοιας άργησαν να πιέσουν και έχασαν πολύ χρόνο μέχρι να μπουν να στο παιγχνίδι και η Πάφος που ήταν ενισχυμένη με τους δυο νέους παίκτες που πήρε χθες ( ΦόλμπρεχτΡάκελς, )και τον τερματούλακα Ρούτκο παρά τις πολλές απουσίες της ,ήταν βελτιωμένη και οργανωμένη -διαβασμένη πήρε με το σπαθί της τον βαθμό (0-0) ενώ είχε και τις δικές της ευκαιρίες για γκολ που δεν ήρθε.

Η Ομόνοια δεν κατάφερε να λυγίσει την ομάδα του Τόσιακ που πήρε τον πρώτο του βαθμό από την άφιξη του στην Πάφο ,με αποτέλεσμα να απωλέσει δύο βαθμούς στην προσπάθειά της να επιστρέψει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, περιμένοντας το ντέρμπι της Κυριακής μεταξύ της Ανόρθωσης και του ΑΠΟΕΛ. Οι «πράσινοι» που φέτος δεν κατάφεραν να κερδίσουν σε κανένα από τα δύο παιχνίδια την Πάφο,(έχασαν 2-1 στον Α΄γύρο) που αποδεικνύεται ο κακός της δαίμονας.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Πάφο να βρίσκει δύο ευκαιρίες με τον Καμπράλ, όμως ο Φαμπιάνο ήταν εκεί για να κρατήσει το μηδέν. Η Ομόνοια ανέβασε ρυθμό και έφτιαξε κάποιες ευκαιρίες με καλύτερη αυτή του Μποτεάκ στο 36’, χωρίς όμως να ασκήσει και μεγάλη πίεση στην Πάφο που στεκόταν αρκετά καλά στο παιχνίδι.
Στο β’ ημίχρονο, οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν προβάδισμα και έκλεισαν την Πάφο στα καρέ τους. Με κύριο εκφραστή τον Μποτεάκ και τον Ντάρμπισαϊαρ, οι πράσινοι έφτιαξαν πάρα πολλές ευκαιρίες, όμως μια η αστοχία και μια ο Ρούτκο, στέρησαν από την Ομόνοια το τρίποντο, αφού στο τελευταίο δεκάλεπτο, το παιχνίδι έγινε ροντέο με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει, όμως το αποτέλεσμα να μένει στο 0-0.

Στο 83΄ζήτησαν πέναλτι οι γηπεδούχοι σε πτώση του Κακουλλή στην περιοχή από μαρκάρισμα του Σιρόκ. Από την επαναληπτική προβολή φαίνεται να τον πατάει ο ποδοσφαιριστής της Πάφου κάτω χαμηλά στο πόδι. Μια δύσκολη φάση για τον διαιτητή στην γρήγορη εξέλιξη της στην οποία θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι .
Με αυτό το βαθμό η Ομόνοια πάει στους 32 βαθμούς και μένει στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αντίθετα η Πάφος πήρε ένα παλικαρίσιο βαθμό μέσα στο ΓΣΠ που θα την βοηθήσει ψυχολογικά κυρίως εν όψει της συνέχειας.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Χούμποτσαν, Λούφτνερ, Μαυρίας, Λέζιακς, Κατελάρης(66′ Κακουλλής), Βίτορ Γκόμεθ, Ορτέγα(77′ Εζρά), Τιάγκο, Μποτεάκ, Ντάρμπισαϊαρ
Στον πάγκο: Κυριακίδης, Περέιρα, Μανρίκε, Κούσουλος, Τζιωνής, Χριστοφή, Μικού
ΠΑΦΟΣ: Ρούτκο, Παναγιώτου, Λαφράνς, Αραγιούρι, Σιρόκ, Μπεσάρα, Φόλμπρεχτ, Πανός, Καμπράλ(86′ Λελιούκιν), Ράκελς, Γκοντάρντ(86′ Κωνσταντίνου)
Στον πάγκο: Πέτρου, Γουίλιαμς, Τσόκκας
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πανός, Αραγιούρι(3η), Καμπράλ, Φόλμπρεχτ, Ρούτκο

ΣΤΟ ΟΡΙΟ: Βίτορ Γκόμες, Μποτεάκ, Ορτέγα, Τιάγκο / Σιρόκ, Αραγιούρι, Λαφράνς
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 6085
Διαιτητής: Κυριάκος Χριστοδούλου
Α’ Βοηθός: Όμηρος Τζιωρτζής
Β’ Βοηθός: Γιώργος Σάββα
4ος: Χρυσοβαλάντης Θεουλή
Παρατηρητής: Χρίστος Νικολαΐδης