29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

Mε τριάρα δεν ανησυχεί η ΑΕΚ για την πρόκριση

By on 8 Ιανουαρίου, 2020 0 3306 Views

Η ΑΕΚ κέρδισε με 3-0 την Καρμιώτισσα για την φάση των «16» του κυπέλλου Κύπρου σε ένα παιχνίδι όπου είχε δύο αγωνιστικά πρόσωπα. Η ουσία είναι πως τα γκολ των Χέφελ, Τέτε και Ράσπα, έδωσαν προβάδισμα πρόκρισης στους Λαρνακείς.
Το σύνολο του Ηλία Χαραλάμπους στο α’ ημίχρονο ήταν σχεδόν… ακίνδυνο, όμως οι δύο αλλαγές που έκανε με την έναρξη του β’ ημιχρόνου, περνώντας στο γήπεδο τους Τέτε και Χέφελ, άλλαξε τα δεδομένα. Ο Ολλανδός στο 56’ άνοιξε το σκορ, ακολούθησε… καταιγισμός επιθέσεων από το 59’ μέχρι το 65’, όμως τα δοκάρια, στέρησαν το δεύτερο γκολ στον Χέφελ(61’) και στον Κωνσταντίνου(65’).
Ωστόσο, ο Τέτε στο 70’, με ένα δυνατό διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στο πλεκτό κάνοντας το 2-0. Ο Ράσπας που μπήκε ως η τρίτη αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, πέτυχε το τρίτο γκολ στο 84′ με το οποίο δίνει ισχυρό προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση στην ΑΕΚ.
ΑΕΚ: Χριστοδούλου, Μοϊσόφ(46′ Τέτε), Τάντι, Τρουγιόλς, Ιωάννου, Σάστρε, Φακούντο, Φιόλιτς, Ραούλ, Κωνσταντίνου(72′ Ράσπας), Γιάννου(46′ Χέφελ)
Στον πάγκο: Τούμπας, Ράσπας, Αναστασίου, Στεφάνου
Καρμιώτισσα: Ι.Πιερή, Πάρπας(72′ Στυλιανού), Πιντσέλι, Κυριάκου, Κ.Πιερή, Σάββα, Χρίστου, Παπαμιχαήλ, Σταύρου, Ράμος(69′ Νεοφύτου), Ρόμο
Στον πάγκο: Κίττος, Τζιμοτζί, Ντούγκλας, Κυριάκου, Βαττής, Σάσι, Χριστοφή

Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας
Α’ Βοηθός: Ανδρέου Π. Ανδρέας
Β’ Βοηθός: Κουντουρέττης Αντώνης
4ος: Αντωνίου Μάριος
Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης