18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024

Τυπική θα είναι η ρεβάνς.Άνετη πεντάρα της ΑΕΛ

By on 8 Ιανουαρίου, 2020 0 21175 Views

Απόλυτα ουσιαστική και διαβασμένη η ΑΕΛ, δεν υποτίμησε σε κανένα σημείο την Αλκή, και επικράτησε με το ευρύ 5-1 εκτός έδρας της «Αθάνατης» και η πρόκριση… πάει στην Λεμεσό.
Μπήκε στο παιχνίδι με τους καλύτερους οιωνούς η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ και άνοιξε το σκορ με τον Γκοντάλ στο 9′, ενώ στο 18′ ο Παντελή πήρε σημαντικό προβάδισμα. Δέκα λεπτά αργότερα η Αλκή μπήκε εκ νέου στο παιχνίδι με γκολ του Βαλέντε με το 1-2 να μένει μέχρι το τέλος του α’ ημιχρόνου.
Ωστόσο, η ΑΕΛ είχε… διάθεση για πάρτι στο β’ ημίχρονο. Ο Μαέ με δύο προσωπικά του γκολ(59′ πεν., 84′) και ο Νίλς Τεσέιρα(64′) διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα, με τον επιθετικό των γαλαζοκιτρίνων να βρίσκει και δοκάρι στο 90′, αφού έψαξε το χατ τρικ. Έτσι, με αυτό το αποτέλεσμα, ο επαναληπτικός μεταξύ των δύο ομάδων θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.
Αλκή: Παναγή, Γιαννούτσος, Μανώλη, Παχίπης, Βαλέντε(67′ Τοούλας), Ντα Κόστα(84′ Χρυσού), Κωνσταντίνου, Τζεάντρο, Μουνιόθ, Ρεγκάκος, Μποτσίνο(55′ Φώτη)
Στον πάγκο: Σπόλιαριτς, Φράγκου, Βασιλείου, Τόρες, Ναρντίνι, Καραγιάννης
ΑΕΛ: Πρόσεκ, Ράσο, Γκοντάλ(60′ Μεντόγεβιτς), Γουίλερ, Ν. Τεσέιρα, Καστανιάγα, Αντάμοβιτς(65′ Ζντραφκόφσκι), Γερολέμου, Αντωνίου, Παντελή(71′ Δ. Αβραάμ), Μαέ
Στον πάγκο: Βοζίνια. Α. Τεσέιρα, Ζντραφκόφσκι, Χουράδο, Καψός, Κυριάκου, Φραντζής
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βαλέντε / Γερολέμου, Αντάμοβιτς, Μαέ

ΘΕΑΤΕΣ: 70 περίπου
Διαιτητής: Αναστάση Αναστάσης
Α’ Βοηθός: Εγγλέζου Νίκος
Β’ Βοηθός: Χρίστου Ε. Χρίστος
4ος: Σολωμού Δημήτρης
Παρατηρητής: Αργυρού Μιχάλης