19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Δόξας τις βάσεις για πρόκριση.Κόκκινη ο Αγκίρι και δεν παίζει την Δευτέρα

Η Δόξας τις βάσεις για πρόκριση.Κόκκινη ο Αγκίρι και δεν παίζει την Δευτέρα

By on 8 Ιανουαρίου, 2020 0 9137 Views

Kαθαρή νίκη εκτός έδρας πέτυχε η Δόξα με 2-0 επί της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου στο «Τάσος Μάρκου», για τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου της β’ φάσης. Η ομάδα της Κατωκοπιάς έθεσε τις βάσεις πρόκρισης για τον επόμενο γύρο. Ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί στις 22 Ιανουαρίου στο Μακάρειο .
Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και δημιούργησαν ευκαιρίες παρά τις δυσκολίες λόγω συσσώρευσης νερού στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ζορζίνιο άνοιξε το σκορ στο 38′ με κοντικό πλασέ ύστερα από πάσα του Ασαμόα.
Στην επανάληψη δεν ήταν τόσο καλό όσο το πρώτο 45λεπτο με την Δόξα ωστόσο να ελέγχει το υπέρ της αποτέλεσμα και να σκοράρει άλλο ένα γκολ με τον Καρλίτος.Η Ένωση είχε την σκέψη της στον αγώνα της Δευτέρας με την Δόξα στο πρωτάθλημα όπου θα κτυπήσει ρέστα για νίκη ελπίδας ωστόσο ο Αγκίρι το ξέχασε και στο 90΄αντίκρυσε κόκκινη κάρτα που σημαίνει ότι θα χάσει τον αγώνα της Δευτέρας

ΕΝΠ: Πέτρου, Μουλαζίμης, Βαρέλα (56΄Αμπαρτζουμιάν) Κουμής (76΄Κολοκούδιας) Θεοδώρου, Ρουσιάς, Ροντρίγκεζ, Σπολιάριτς (62΄Ουντόντζι) Αγκίρι, Α. Κυριάκου, Μαϊσουράντζε.

Δόξα: Γκρεμσλ, Βαλέντε (46΄Μπόλιεβιτς) Παπαφώτης, Κάρλος (57΄Καρλίτος) Γιούτριτς, Ασαμόα, Τραϊτσέφσκι, Μπαρμπόσα, Μέσκα, Χριστοφή, Ζορζίνιο (70΄Χαραλάμπους)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βαλέντε (42′), Μουλαζίμης (54′)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Αγκίρι (90′)

Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
Α’ Βοηθός διαιτητής: Μαρίνου Μιχάλης
Β’ Βοηθός διαιτητής: Χαράλαμπος Χαραλάμπους
4ος διαιτητής: Χατζηβασιλείου Θωμάς
Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημητρίου Ανδρέας