ΔΙΕΘΝΗ
Like

Η Μίλαν παρέμεινε στο 0-0.Ο Ζλάταν δεν έφερε το γκολ

6 Ιανουαρίου, 2020
234 Views
0 Comments
Η Μίλαν παρέμεινε στο 0-0.Ο Ζλάταν δεν έφερε το γκολ

Ο ερχομός του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς από τον πάγκο δεν αρκούσε για να ξεκινήσει η Μίλαν με γκολ το 2020 κι έτσι το 0-0 κόντρα στην Σαμπντόρια έδειξε στον Σουηδό το δύσκολο έργο του ενόψει συνέχειας.  

Οι οπαδοί της Μίλαν είναι ρεαλιστές και ήξεραν πώς θα έπρεπε να προϋπαντήσουν ξανά τον Ζλάταν στο Σαν Σίρο. «Έχουμε μια νέα πρόκληση να ζήσουμε μαζί» έλεγε το πανό που άπλωσαν για χάρη του, στην επιστροφή του ως παίκτης των Ροσονέρι μετά τον Μάιο του 2012 και είχαν δίκιο ως προς το «πρόκληση». Η Μίλαν εξακολουθεί να έχει πρόβλημα και το έδειξε και απέναντι στην εξίσου παραπαίουσα Σαμπντόρια του Κλαούντιο Ρανιέρι (0-0), αφού έμεινε μακριά από το γκολ και έχασε ακόμη δύο βαθμούς στο κυνήγι της επανεφεύρεσης του εαυτού της.

Ασφαλώς, ο Ιμπραΐμοβιτς δεν θα μπορούσε να αλλάξει μόνος του πολλά στα 35 λεπτά που αγωνίστηκε, περνώντας ως αλλαγή στο 55΄αντί του Πιόντεκ, αλλά μόνο και μόνο η αγωνιστική του επανεμφάνιση με την Μίλαν μετά από 2794 μέρες και η όρεξη που δεν χάνει ποτέ του όταν εμπνέεται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, είναι ο ιδανικότερος οιωνός για βελτίωση στη συνέχεια.

Προς το παρόν, η Μίλαν έφτασε τους 22 βαθμούς, στο +8 από την ζώνη του υποβιβασμού και στο -7 από την 6η θέση που οδηγεί Europa League. Με 16 πιο χαμηλά η Σαμπντόρια, η οποία κινδυνεύει σταθερά.

Comments are closed.