26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • B.ΣΙΕΛΗΣ:Παίρνω μαζί μου τους αληθινούς φίλους που έκανα

B.ΣΙΕΛΗΣ:Παίρνω μαζί μου τους αληθινούς φίλους που έκανα

By on 5 Ιανουαρίου, 2020 0 784 Views

Μέσα από μια μακροσκελή του ανάρτηση στα social media o Βαλεντίνος Σιέλης αποχαιρέτησε την Γκάνγουον. Ο Κύπριος άσος αποχωρεί από την ομάδα μετά από τρία χρόνια …

“Ένας άλλος χρόνος έχει λήξει. Αλλά φέτος είναι διαφορετικός. Δυστυχώς, το ταξίδι μου στο Γκάνγουον έχει τελειώσει. Τρία χρόνια πάθους, σκληρής δουλειάς, κάποιες κακουχίες και πολλές ευτυχισμένες στιγμές. Παίρνω μαζί μου τους αληθινούς φίλους που έκανα, όχι μόνο από την ομάδα μου, αλλά και από την προσωπική μου ζωή έξω από το ποδόσφαιρο. Παίρνω μαζί μου αναμνήσεις, που θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που συμμετείχαν στη μεταγραφή μου στη Γκάνγουον, που πίστεψαν σε μένα και που μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω στην Κορέα και να έχω αυτή την εκπληκτική εμπειρία. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου που μοιράστηκα μαζί τους το ίδιο αποδυτήριο τα τελευταία τρία χρόνια. Το προπονητικό τιμ, το προσωπικό της ομάδας, έχω να πω μόνο σπουδαία πράγματα για αυτούς. Όλο το προσωπικό που εργάζεται τόσο σκληρά μέσα και έξω από το γήπεδο για να διευκολύνει τη ζωή μας.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους της Gangwon Narcia που μας ωθούσαν πάντα με θετικό τρόπο για να ξεπεράσουμε τα εμπόδια. Όλους τους θαυμάσιους οπαδούς της που μας υποστήριζαν σε κάθε στάδιο, πάντα κοίταζαν προς τα πάνω και μας έκαναν να νιώθουμε τόσο σημαντικοί. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους υποστηρικτές που κρατούσαν τη σημαία της χώρας μου σε κάθε στάδιο, με αποτέλεσμα να νιώθω περήφανος και κοντά στο σπίτι.

Σας ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους, ανεξάρτητα από τις ομάδες τους, που πάντα με έκαναν να νιώθω σημαντικός και να μου δείχνουν αγάπη, όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης.

εδ

Σας ευχαριστώ και καλή τύχη! Βαλεντίνος Σιέλης”.