Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

ΠEΤEΒΙΝΟΣ:Πίσω από τα φαντάσματα των υπολοίπων φαίνεται ότι κρύβεται το ΑΠΟΕΛ

5 Ιανουαρίου, 2020
3345 Views
0 Comments
ΠEΤEΒΙΝΟΣ:Πίσω από τα φαντάσματα των υπολοίπων φαίνεται ότι κρύβεται το ΑΠΟΕΛ

Στην κάμερα της Cablenet μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μετά το τέλος του αγώνα και αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση και τη νίκη επί της ΕΝΠ, κάλεσε τον κόσμο να επιστρέψει στο γήπεδο και έκανε λόγο για… φαντάσματα. 
 
“Αν πάρουμε το 90λεπτο θα το χαρακτήριζα ως το ΑΠΟΕΛ που θέλουμε να βλέπουμε. Μπήκαμε με πολλή ενέργεια, η οποίας μας έλειψε. Ήμασταν δημιουργικοί, ουσιαστικοί. Είχαμε τον έλεγχο. Πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτή την εμφάνιση, έχουμε μαζεμένα παιχνίδια. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να προχωρήσουμε”.

“Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για το ΑΠΟΕΛ. Σήμερα δεν ξεπεράσαμε τις 3.500. ξέρουμε πως είναι πολλοί οι λόγοι, όμως η ομάδα θα προσπαθήσει να διορθώσει πολλά και τους χρειαζόμαστε δίπλα μας. Το ΑΠΟΕΛ δεν θα γίνει ο λόγος και η αφορμή για τα φαντάσματα που αντιμετωπίζει ο καθένας στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Το ΑΠΟΕΛ είναι ο πρωταθλητής, θα είναι εδώ μέχρι το τέλος. Να κλείσει τα αυτιά του ο κόσμος σε ό,τι ακούει που ο καθένας συσχετίζει το ΑΠΟΕΛ με το οτιδήποτε και να έρθει κοντά στην ομάδα τώρα που τον χρειάζεται. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε όλα τα στοιχεία που συνθέτουν το ΑΠΟΕΛ στο γήπεδο.

Του ζητήθηκε να διευκρινίσει και είπε: “Όλοι έχουμε τα φαντάσματά μας στην Κύπρο, ο καθένας τα δικά του. Απλά πίσω από τα φαντάσματα των υπολοίπων φαίνεται ότι κρύβεται το ΑΠΟΕΛ. Όλοι στον ίδιο χώρο ζούμε και καταλαβαίνουμε τι εννοούμε” 

Comments are closed.