25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Αγκάνοβιτς ζωγράφισε στη βροχή.Γκολάρες και 2-2 για την ΑΕΛ που έχανε 2-0 από την Δόξα

Ο Αγκάνοβιτς ζωγράφισε στη βροχή.Γκολάρες και 2-2 για την ΑΕΛ που έχανε 2-0 από την Δόξα

By on 3 Ιανουαρίου, 2020 0 4384 Views

Αρκετές συγκινήσεις,πάθος, τέσσερα γκολ με τα δύο να είναι κυριολεκτικά… ζωγραφιές,διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους και Δόξα και ΑΕΛ 2-2. Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι για το 2020… υπό βροχή στο άδειο από κόσμο Μακάρειο για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.

Η Δόξα μπήκε στο παιχνίδι πολύ δυνατά και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 9’ από την άσπρη βούλα με τον Λουίς Κάρλος να είναι ψύχραιμος απέναντι από τον Βοζίνια. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι απειλητικοί και έφτασαν κοντά και σε δεύτερο γκολ με τον Ζορζίνιο στο 18’, όμως το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι. Ο Βραζιλιάνος που έκανε ντεμπούτο, όπως και ο Νελσίνιο, ήταν αρκετά δραστήριος. Στο 28’, η Δόξα έφτασε στο ζητούμενο με τον Ίταλο να πλασάρει ιδανικά τον Βοζίνια. Η ΑΕΛ που τα είχε βρει μπαστούνια στο πρώτο 30λεπτο, ανέβασε απόδοση και μείωσε με ένα φοβερό γκολ του Αγκάνοβιτς στο 34’, που ελευθερώθηκε και έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Γκρεμσλ. Η ΑΕΛ μπορούσε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα και στο 45+3 τα κατάφερε με τον Χουράδο, όμως η φάση ήταν ως μη γενόμενη αφού ακυρώθηκε το τέρμα για επιθετικό φάουλ πάνω στον Μπόλιεβιτς με τις επαναληπτικές προβολές να μη δείχνουν παράβαση.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ μπήκε πολύ πιο δυνατά, έφτιαξε μια-δυο καλές ευκαιρίες και στο 67’ έφερε το ματς στα ίσα, εκ νέου με τον Αγκάνοβιτς που πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ παρόμοιο με το πρώτο. Η Δόξα, αντέδρασε με τον Καρλίτος στο 75’, που από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον Βοζίνια με το 2-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.Στο τελευταίο λεπτό η ΑΕΛ ζήτησε πέναλτι για αντροπή του Αγκάνοβιτς όμως αντίκρυσε κίτρινη ο Κυριάκου για διαμαρτυρίες.Πάντως στην επαναήοτική προβολή φάνηκε ότι μετά το σουτ έγινε αντροπή και θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι αφού η μπάλα ήταν εντός αγωνιστικού χώρου.

Στο τέλος του αγώνα υπήρξαν διαμαρτυρίες από άτομα του πάγκου της ΑΕΛ και ο διαιτητής μοίρασε κίτρινες κάρτες

ΔΟΞΑ: Γκρεμσλ, Ζε Βαλέντε, Ίταλο(63′ Καρλίτος), Λουίς Κάρλος, Μπόλιεβιτς, Τραϊτσέφσκι, Χαραλάμπους, Νελσίνιο, Μέσκα, Χριστοφή, Ζορζίνιο
Στον πάγκο: Παρασκευά, Φασουλιώτης, Μιχαήλ
ΑΕΛ: Βοζίνια, Α. Τεξέιρα, Καστανιάγα, Αβραάμ(73′ Αντωνίου), Μάε, Αγκάνοβιτς, Γερολέμου(56′ Αντάμοβιτς), Χουράδο, Ράσο, Κυριάκου, Ν. Τεσέιρα(46′ Γουίλερ)
Στον πάγκο: Πρόσεκ, Γκοντάλ, Αβραάμ, Παντελή, Καψός, Φραντζής

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τραϊτσέφσκι(3η) / Καστανιάγα(3η), Γουίλερ(6η), Αντάμοβιτς, Κυριάκου


ΘΕΑΤΕΣ: 100 περίπου