19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

Μουρίνιο: «Ήμουν αγενής σε έναν ηλίθιο»

By on 2 Ιανουαρίου, 2020 0 388 Views

Ο Ζοσέ Μουρίνιο παραδέχθηκε και μετά το ματς ότι άξιζε την κάρτα για κατασκοπεία στον πάγκο της Σαουθάμπτον, αλλά όσο αγενής ήταν ο ίδιος τόσο ηλίθιο θεωρεί τον βοηθό προπονητή τον οποίον παρακολουθούσε.

Η νέα χρονιά ξεκίνησε με τον πιο κατάλληλο τρόπο, δηλαδή με επικό Ζοσέ Μουρίνιο στα… καλύτερα του. Ο Πορτογάλος τεχνικός της Τότεναμ, δέχθηκε κίτρινη κάρτα για… κατασκοπεία στον πάγκο της Σαουθάμπτον και μάλιστα αδιαμαρτύρητα, όμως, επανήλθε δριμύτερος στη συνέντευξη Τύπου για να σχολιάσει το συμβάν.

Συγκεκριμένα, ο «Special One» τόνισε και πάλι το λάθος του να πράξει κατ’ αυτόν τον τρόπο στο 77ο λεπτό του ματς, αλλά δεν άφησε το θέμα να περάσει έτσι και εξοστράκισε τα πυρά και στον εκ των προπονητών των “Αγίων” που ενεπλάκη στο περιστατικό:

«Πιστεύω πως η κίτρινη κάρτα ήταν δίκαιη, διότι ήμουν αγενής. Ήμουν αγενής σε έναν ηλίθιο», δήλωσε ο προπονητής των Σπερς

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δέχτηκε περίεργη κάρτα από τον διαιτητή, καθώς έφτασε μέχρι τον αντίπαλο πάγκο και κρυφοκοίταζε τις αλλαγές που σχεδίαζαν οι Αγιοι.

Εχει κάνει πολλά και διάφορα, αλλά αυτό ήταν πρωτοφανές. Τιμή και δόξα στον μεγάλο Ζοσέ Μουρίνιο λοιπόν, ο οποίος είδε τον διαιτητή του Σαουθάμπτον – Τότεναμ, Μάικ Ντιν, να διακόπτει το ματς και να του δείχνει την κίτρινη κάρτα. Ο λόγος; Οτι είχε φτάσει μέχρι τον αντίπαλο πάγκο και κρυφοκοίταζε τις αλλαγές που σχεδίαζαν οι Αγιοι.