29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ματ Ντάρμπισάιαρ:Θα απολαύσουν το ντέρμπι οι παίκτες

Ματ Ντάρμπισάιαρ:Θα απολαύσουν το ντέρμπι οι παίκτες

By on 2 Ιανουαρίου, 2020 0 1121 Views

Ο Ματ Ντάρμπισάιαρ τόνισε ότι το έχει στο αίμα του να σκοράρει αλλά είπε επίσης ότι το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα και να μείνει στην κορυφή.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις του για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα:

Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα: «Το περιμένω να είναι δύσκολο όπως και τα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι σε αυτό το πρωτάθλημα. Είμαστε μια ομάδα που τώρα δημιουργείται, είμαστε σε μια μεταβατική περίοδο την παρούσα στιγμή αλλά πάμε καλά. Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο από ποδοσφαιριστές οι οποίοι δουλεύουν σκληρά ο ένας για τον άλλο. Το περιμένω δύσκολο το παιχνίδι αλλά οι ποδοσφαιριστές θα το απολαύσουν»
Ποια είναι τα κύρια στοιχεία που πρέπει να έχεις για να κερδίσεις ένα ντέρμπι; «Θεωρώ το να είσαι αφοσιωμένος στην δουλειά σου και στην τακτική, να δουλεύεις σαν ομάδα στον τρόπο που αναπτύσσεσαι, στον τρόπο που πρεσάρεις και να έχεις κατοχή και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Όταν πας εκτός έδρας είναι πάντα δύσκολο αλλά όπως είπα και πριν όταν βγούμε στο γήπεδο πρέπει να το απολαύσουμε».
Είστε αήττητοι μέχρι τώρα στα ντέρμπι, αυτό παίζει ρόλο στην προετοιμασία της ομάδας μέσα στην εβδομάδα; «Αυτό ισχύει σε κάθε παιχνίδι γιατί σου δίνει αυτοπεποίθηση, όταν κερδίζεις παιχνίδια αποκτάς τρομερή αυτοπεποίθηση για το ερχόμενο παιχνίδι και προσπαθείς να χτίσεις στα αποτελέσματα»
Στην επίθεση βλέπουμε πολύ καλή χημεία ανάμεσα σε εσένα και τους συμπαίκτες σου, γιατί συμβαίνει αυτό; «Δεν γνωρίζω το γιατί αλλά φαίνεται καλή η χημεία. Είμαστε ένα καλό σύνολο με ποδοσφαιριστές που σκεφτόμαστε το ίδιο, αντιλαμβανόμαστε τα ίδια πράγματα και έτσι η χημεία έρχεται από μόνη της».
Σκόραρες σημαντικά γκολ στο ξεκίνημα της σεζόν, πως αυτό σε βοήθησε και επηρέασε την αυτοπεποίθηση σου ενόψει της συνέχειας; «Πάντα είναι όμορφο συναίσθημα να πετυχαίνεις γκολ σαν επιθετικός. Κάποιοι λένε ότι το πιο σημαντικό πράγμα για έναν επιθετικό είναι να σκοράρει αλλά για εμένα το πιο σημαντικό πράγμα είναι να κερδίζει η ομάδα. Σίγουρα μου αρέσει να σκοράρω, είναι στο αίμα μου αλλά το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα, να κερδίζει και να συνεχίσουμε να είμαστε πρώτοι στην κατάταξη».
Οι φίλοι της ομάδας είναι πολύ ευχαριστημένοι από τις εμφανίσεις σου, τι άλλο να περιμένουν από εσένα; «Ναι φαίνονται πολύ ευχαριστημένοι αυτή την στιγμή αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάναμε στο πρώτο μισό της σεζόν. Τώρα είναι ώρα νε βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο για το άλλο μισό της περιόδου».