29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

ΝΟΥΝΟ ΣΑΝΤΟ:Γελοίο το VAR ,δεν μπορεί να συνεχίσει…

By on 29 Δεκεμβρίου, 2019 0 382 Views

H Λίβερπουλ επιβλήθηκε 1-0 της Γουλβς στο Άνφιντ το βράδυ της Κυριακής και διατήρησε το +13 από την Λέστερ στη μάχη του τίτλου, με τους λύκους να αποχωρούν πάντως με έντονα παράπονα από τη διαιτησία.
Όχι για το γκολ του Μανέ, όπου μετρησε μετά από χρήση του VAR (ο διαιτητής Τέιλορ το είχε αρχικά ακυρώσει θεωρώντας πως ο Λαλάνα είχε δώσει ασίστ με το χέρι, με τη μπάλα να έχει βρει ωστόσο στον ώμο του) αλλά για το δικό τους γκολ όπου δεν μέτρησε επειδή ο Χόνι που έβγαλε την ασίστ ήταν εκτεθειμένος για εκατοστά.
«Σήμερα δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Απλά δεν θέλω. Οι αποφάσεις παίρνονται από διαιτητές που βρίσκονται μίλια μακριά σε ένα τηλεοπτικό στούντιο, που δεν νιώθουν το παιχνίδι.
Λίβερπουλ. Φανταστικός σύλλογος, φανταστική ομάδα, φανταστικό στάδιο, φανταστικοί οπαδοί. Και εμείς πανηγυρίζουμε ένα μη-γκολ… σας παρακαλώ. Όχι άλλες ερωτήσεις», απάντησε εκνευρισμένος ο τεχνικός της Γουλβς, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη χρήση του VAR στο ματς με τους κόκκινους, με τον αρχηγό της ομάδας του, Κόνορ Κόουντι, να έχει δηλώσει λίγο νωρίτερα:
«Αισθανόμαστε αδικημένοι. Δεν μπορώ να βγάλω τη φάση αυτή από το κεφάλι μου. Είναι γελοίο. Για μένα δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι το σύστημα. Κάποιοι λένε πως με το VAR έχουμε σωστές αποφάσεις αλλά εμείς είμαστε οι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο και εμένα δεν μου φαίνεται σωστό».
Σημειώνεται πως πέρα από τους ανθρώπους της Γουλβς αρκετοί ήταν και οι τηλεσχολιαστές στην αγγλική τηλεόραση που τάχτηκαν κατά της απόφασης ζητώντας να μην ακυρώνονται τα γκολ για τόσο οριακές φάσεις (Γκρέιαμ Σούνες, Τζέιμι Κάραγκερ και Γκάρι Λίνεκερ ήταν μερικοί εξ αυτών), ενώ θέση κατά του VAR πήρε και ο πρώην μπακ της Λίβερπουλ, Ντάνιελ Άγκερ.
«Ήμουν αρκετά τυχερός να παίξω αυτό το υπέροχο παιχνίδι που λέγεται ποδόσφαιρο χωρίς το VAR. Κατά τη γνώμη μου αυτό που έχει έρθει με το VAR είναι καταστροφή (αν και βοήθησε απόψε την ομάδα μου). Απλά παίξετε το γαμ@@@@@ παιχνίδι»!, σχολίασε ο Δανός αμυντικός μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.