16 Απριλίου, 2024
  • 16 Απριλίου, 2024

Boxing Day με σούπερ ντέρμπι. Παίξε τώρα στην BET ON ALFA

By on 26 Δεκεμβρίου, 2019 0 353 Views

Η πιο σπουδαία μέρα στην Premier League έφτασε και φέτος. Μέσα σε γιορτινό κλίμα, το αγγλικό ποδόσφαιρο έχει τη δική του γιορτή, όπως είναι κάθε μέρα η φημισμένη Boxing Day, με φουλ αγωνιστική δράση. Ανάμεσα στα σημερινά ματς και το σούπερ ντέρμπι κορυφής, ανάμεσα στη δεύτερη στη βαθμολογία εκπληκτική Λέστερ και την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Όλη η δράση στην Boxing Day της Premier League, προσφέρεται από την BET ON ALFA με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάντε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Μην ξεχνάτε επίσης την πρωτοποριακή επιλογή Build & Bet όπου μπορείτε να κάνετε συνδυασμό στοιχηματικών επιλογών από τον ίδιο αγώνα και να αυξήσετε τα πιθανά κέρδη σας, καθώς και την προσφορά XMAS Boost, μέσω της οποία παίρνετε επιπλέον κέρδη 10% για παρολί με πέντε ομάδες και πάνω, υπό κάποιους όρους και προϋποθέσεις.

Στο μεγάλο ντέρμπι, σαν φαβορί προβάλλει η Λίβερπουλ με την απόδοση του διπλού να προσφέρεται στο 2.10, η νίκη της Λέστερ στο 3.20 και η ισοπαλία στο 3.60. Στο 1.60 είναι η απόδοση του over 2.5 goals, 2.15 το under 2.5 goals και 1.55 το goal – goal αν πιστεύετε πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Επίσης η BET ON ALFA προσφέρει αποδόσεις και για τα υπόλοιπα σημερινά ματς με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει στις 14:30 τον αγώνα Τότεναμ – Μπράιτον, στις 17:00 τις αναμετρήσεις Άστον Βίλα – Νόριτς, Μπόρνμουθ – Άρσεναλ, Τσέλσι – Σαουθάμπτον, Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ, Έβερτον – Μπέρνλι και  Σιέφιλντ Γιουνάιτεντ – Γουότφορντ, ενώ στις 19:30 θα γίνει ο αγώνας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές για τους σημερινούς αγώνες της Premier League για να απολαύσετε την Boxing Day.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.