ΔΙΕΘΝΗ
Like

Καντονά: «Η Γιουνάιτεντ είναι σαν το σεξ του ηλικιωμένου» (vid)

Δεκέμβριος 25, 2019
78 Views
0 Comments
Καντονά: «Η Γιουνάιτεντ είναι σαν το σεξ του ηλικιωμένου» (vid)

Ερίκ Καντονά βγαλμένος από έπος για μια ακόμη φορά, παρομοίασε χαρακτηριστικά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το σεξ που κάνει ένας ηλικιωμένος άνδρας, φροντίζοντας, όμως, να τονίσει ότι δεν μιλάει για τον εαυτό του.  

Ο Καντονά θα είναι για πάντα… Καντονά. Ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «χτύπησε» ξανά με τις εμπνευσμένες ρήσεις του κι αυτή τη φορά ήταν απολαυστικός με το σαρκαστικό του χιούμορ για την μεγάλη του αγάπη.

Το θέμα ορίστηκε από το κανάλι OTRO στο Instagram και ήταν να εκφράσει την άποψη του για τους Κόκκινους Διαβόλους, η τωρινή εικόνα των οποίων του θυμίζει ένα χαρακτηριστικότατο παράδειγμα.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέχει ξεχωριστή σχέση στην καρδιά μου, αλλά όταν την βλέπω να παίζει τώρα είναι λίγο σαν να κάνει έρωτα ένας ηλικιωμένος. Προσπαθείς όσο πιο σκληρά μπορείς, αλλά στο τέλος της ημέρας, όλοι είναι απογοητευμένοι. Θα επιστρέψει όμως.  Διότι είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο», δήλωσε ο Καντονά, σε μια epic ατάκα που είχε και συνέχεια, αφού ο ίδιος φρόντισε να ξεχωρίσει τη θέση του από τα περί ηλικιωμένου, με το ύφος του στο βίντεο να είναι ανεκτίμητο.

Comments are closed.