24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Συμβιβασμός και κρατάνε αποστάσεις σε θέσεις κινδύνου.(Εθνικός-Δόξα 1-1)

Συμβιβασμός και κρατάνε αποστάσεις σε θέσεις κινδύνου.(Εθνικός-Δόξα 1-1)

By on 22 Δεκεμβρίου, 2019 0 9845 Views

Συμβιβασμός που αφήνει γλυκόπικρη γεύση στις δυο ομάδες με τον Εθνικό και την Δόξα να φέρνουν ισοπαλία 1-1 και έτσι κρατάνε τις αποστάσεις στη βαθμολογία και νιώθουν τον κίνδυνο.Ο Εθνικός προηγήθηκε και είχε ευκαιρίες να πετύχει και νικητήριο γκολ που θα του έδινε σοβαρό προβάδισμα στη μάχη για σωτηρία.Η Δόξα ήταν πολύ καλή στο β΄ημίχρονο και πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης αλλά θα μπορούσε να φθάσει με τη σειρά της στη νίκη οπότε και οι δυο ομάδες νιώθουν ανλαμικτα συναισθήματα για την ισοπαλία.Παρά να χάσεις όμως καλύτερα και το Χ έτσι οι δυο ομάδες θα ανασυντάξουν δυνάμεις με το νέο χρόνο στη μάχη για σωτηρία που προβλέπεται σκληρή.

 Μπορεί η ομάδα της Άχνας να διατήρησε την διαφορά των έξι βαθμών από την ομάδα της Κατωκοπιάς όμως έχασε μια ευκαιρία στην έδρα του να ξεφύγει περισσότερο. Από την άλλη η Δόξα αν έφευγε με το διπλό θα πλησίασε στους τρεις βαθμούς και θα έβαζε… φωτιά στην μάχη εκεί στην ουρά της βαθμολογίας.
Σε γενικές γραμμές είχαν από ένα ημίχρονο οι δύο ομάδες και στο καλό της διάστημα η κάθε μία σκόραρε. Ο Εθνικός ήταν καλύτερο στο πρώτο μισό και άνοιξε το σκορ με τον Κοστόφσκι στο 35΄ και η Δόξα κυριάρχησε στην επανάληψη ισοφαρίζοντας στο 73΄ όταν ο Ασαμόα. έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή και ο Γκλομπάρτ στην προσπάθεια του να σταματήσει την πορεία της μπάλας την έστειλε στα δίκτυα της ομάδας του. Η Δόξα έστειλε το μήνυμα λίγο νωρίτερα όταν στο 69΄ ο Καρλίτος εξ’ επαφής δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπογκαντίνοφ ο οποίος εξαιρετική απόκρουση. Ο Μπογκαντίνοφ είπε «όχι» και στο 88΄ στον Ασαμόα, το ίδιο έκανε και ο Γκρεμσλ στον Ηλία στο 88΄ και το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε.

12΄ Μακρινό σουτ του Μάριου Ηλία, η μπάλα έφυγε έξω.

13΄ Ευκαιρία για τον Εθνικό. Καλό σουτ του Λαμπάν από καλή θέση εντός περιοχής, η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.
15΄ Απειλεί η Δόξα. Σουτ του Ζε Βαλέντε, η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.
26΄ Ευκαιρία για τον Εθνικό, ο Κουντόμπιακ έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε έξω. Ζήτησαν πέναλτι από πλευράς Εθνικού αλλά η επαναληπτική προβολή έδειξε ότι ο Τραιτσέφσκι δεν βρίσκει τον Ουκρανό.
35΄ ΓΚΟΛ. 1-0. Φάουλ του Λαμπάν και με κεφαλιά ο Κοστόφσκι έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

61΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό. Ο Κουντόμπιακ από θέση μέσα δεξιά έπιασε το σουτ αλλά απέκρουσε εντυπωσιακά με τα πόδια ο Γκρεμσλ.
69΄ Τεράστια ευκαιρία για την Δόξα. Ο Λουίς Κάρλος βρήκε πολύ όμορα τον Καρλίτος ο οποίος από το ένα μέτρο δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπογκαντίνοφ ο οποίος πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα.
71΄ Σουτ του Παπαγεωργίου, η μπάλα έφυγε έξω.
73΄ ΓΚΟΛ. 1-1. Ισοφαρίζει η Δόξα. Ο Ασαμόα έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Γκλομπάρτ έβαλε το πόδι για να σταματήσει την πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίκτυα της ομάδας του.
76΄ Ευκαιρία για τον Εθνικό. Ο Ηλία έκανε την μπαλιά από δεξιά, ο Κουντόμπιακ έπιασε το σουτ στη κίνηση αλλά η μπάλα έφυγε έξω.

87΄ Καλό σουτ του Ασαμόα, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μπογκαντίνοφ.
88΄ Ο Μάριος Ηλία έκανε το πλασέ και έδιωξε σε κόρνερ ο Γκρεμσλ

ΕΘΝΙΚΟΣ (Γ.Εγκωμίτης): Μπογκαντίνοφ, Γκλομπάρτ, Φοινίρης, Μ. Ηλία, Λαμπάν (86΄ Μιγκελίτο), Κουντόμπιακ (78΄ Χαραλάμπους), Μ. Μαρκόφσκι, Κοστόφσκι, Χριστοφή, Παπαγεωργίου, Ιωάννου  (68΄ Κυπριανού).
Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Ευσταθίου, Κ. Ηλία, , Ντενίλσον, Κυπριανού, Α. Ηλία, Ι. Μαρκόφσκι.

ΔΟΞΑ (Εντ.Ερανοσιάν): Γκρεμσλ, Μουκτάρης (46΄ Ασαμόα), Ντερβίτ, Ζε Βαλέντε (64΄ Λ. Κάρλος), Ίταλο (87΄ Φιντέλις), Παπαφώτης, Μπόλιεβιτς, Καρλίτος, Τραϊτσέφσκι, Χαραλάμπους, Μέσκα.
Στον πάγκο: Παρασκευά,  , Φασουλιώτης, Μιχαήλ.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ιωάννου (3η), Μπ. Μαρκόσκι (6η)/Μπόλιεβιτς, Ασαμόα (6η), Παπαφώτης (3η)

Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Νικήτα Στέλιος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης
4ος Διαιτητής: Στρούθου Ανδρέας
Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημητρίου Ανδρέας