25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΗΛΙΑΣ:Μας απασχολεί μόνο ο αγώνας της Κυριακής.Έτοιμος ο Τρισκόφσκι

ΗΛΙΑΣ:Μας απασχολεί μόνο ο αγώνας της Κυριακής.Έτοιμος ο Τρισκόφσκι

By on 20 Δεκεμβρίου, 2019 0 2408 Views

Ολοκληρώθηκε η δημοσιογραφική διάσκεψη της ΑΕΚ και του Ηλία Χαραλάμπους για το ντέρμπι με την Ομόνοια. Από πλευράς ποδοσφαιριστών μίλησε ο Ιβάν Τρισκόφσκι.

ΗΛΙΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Πως προετοιμαστήκατε για το παιχνίδι με την Ομόνοια; «Έχουμε ένα ντέρμπι την Κυριακή. Είμαστε έτοιμοι, αυτά τα ματς όπως ανέφερα και στους παίκτες είναι τα πιο ωραία. Γεμάτο γήπεδο και καλές συνθήκες. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα που είναι και στην 1η θέση. Η Ομόνοια βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όμως στόχος μας είναι το τρίποντο».
Ποιος είναι ο στόχος της ΑΕΚ στη συνέχεια του πρωταθλήματος; «Είχα πει πως βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Η νίκη με την Πάφο μας βοήθησε και το επόμενο ματς είναι δύσκολο. Στόχος το τρίποντο και αν κερδίσεις η ψυχολογία ανεβαίνει περισσότερο».
Που πιστεύετε ότι θα κριθεί; «Τα ντέρμπι είναι ντέρμπι και δεν μπορείς να ξέρεις που θα κριθεί. Το μόνο που ξέρω αφού έπαιξα πολλά ντέρμπι είναι ότι πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και να δείξεις πόσο το θέλεις».
Η ΑΕΚ δεν έκανε την πορεία που θα ήθελε στην αρχή: «Ότι έγινε το αφήνουμε πίσω. Ασχολούμαστε μόνο με το ντέρμπι της Κυριακής».
Ο κόσμος «ντόπαρε» την ομάδα με την Πάφο. Ένα σχόλιο γι’ αυτό: «Είμαι χρόνια εδώ και αυτό που έκανε ο κόσμος με την Πάφο ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Τους θέλουμε δίπλα μας και είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν. Μπορούμε να υποσχεθούμε πως θα δώσουμε το 100% για τη νίκη».
Θα υπάρχει αρκετός κόσμος στο γήπεδο την Κυριακή και ζήσατε και εσείς γεμάτο το ΓΣΠ όταν ήσασταν στην Ομόνοια: «Έπαιξα και σαν παίκτης ενάντια στην Ομόνοια. Μας αρέσουν όλους τα γεμάτα γήπεδα, έπαιξα για χρόνια και πέρασα καλά στην Ομόνοια. Τώρα θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου».
Θα γίνεται καλύτερη η εικόνα της ΑΕΚ παιχνίδι με παιχνίδι; «Εμείς προσπαθούμε να βελτιώσουμε την ομάδα. Ξέρουμε πως έχουμε πολλά να διορθώσουμε και μέσα από τις προπονήσεις θέλουμε να βελτιωθούμε».

ΙΒΑΝ ΤΡΙΣΚΟΦΣΚΙ

Πως περιμένετε το παιχνίδι; «Περιμένουμε ένα μεγάλο ματς. Ένα ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια που είναι σε καλή κατάσταση. Είμαστε έτοιμοι να πάμε για τη νίκη, είμαστε σε θέση να ξέρουμε τα υπέρ και τα κατά της Ομόνοιας και αν κάνουμε πράξη όσα μας είπε ο κόουτς είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε τη νίκη».
Είσαι έτοιμος για το παιχνίδι; «Είχα ένα μικρό πρόβλημα και έχασα το προηγούμενο ματς. Είμαι έτοιμος, έχω ακόμη μια μέρα να προετοιμαστώ, θα ανεβάσω τον βαθμό ετοιμότητας για να βοηθήσω την ομάδα».
Πως ανταποκρίνεστε με τον Ηλία στον πάγκο; «Ο Ηλίας είναι ένα άτομο που ξέρω και έχω καλή γνώμη για αυτόν. Έχει ικανότητες και έδειξε αυτό το πράγμα με την Πάφο. Ξέρει ποιες είναι οι ανάγκες και το έδειξε. Δούλεψε στο ψυχολογικό κομμάτι, τον εμπιστεύομαι και μας ξύπνησε. Αυτό ήταν που έκανε με την Πάφο. Ανταποκρίθηκαν όσοι έπαιξαν και είμαστε σε καλό δρόμο».