29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Δύσκολη αποστολή για την Ένωση αλλά θα παλέψει.Οριστικά φεύγει ο Μιτρέφσκι

Δύσκολη αποστολή για την Ένωση αλλά θα παλέψει.Οριστικά φεύγει ο Μιτρέφσκι

By on 20 Δεκεμβρίου, 2019 0 7324 Views

Πολύ δύσκολη είναι η αποστολή της Ένωσης στο τελευταίο παιγνίδι του 2019. Οι «βυσσινί» αντιμετωπίζουν σήμερα (19:00) την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό. Θα παλέψουν το παιγνίδι και αν καταφέρουν να έχουν βαθμολογικό κέρδος θα είναι πάρα πολύ θετικό.
Ο Γκουστάβο Σιβιέρο έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του με μια μικρή αμφιβολία για τον Αγγελή. Αν είναι απόλυτα έτοιμος θα βρίσκεται στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Κυριάκου, αλλιώς θα αγωνιστεί ο Σπόλιαριτς. Ο Κλέιμαν θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Βαλλιάνος και Αμπαρτζουμιάν στα δυο άκρα. Στη μεσαία γραμμή Σπόλιαριτς ή Κοσμά, Μαϊσουράντζε και Ριέρα, στα άκρα της επίθεσης Θεοδώρου και Βαρέλα και στην κορυφή ο Ουντόζι.
Εν τω μεταξύ, παρελθόν αποτελεί από την Ένωση ο Ρίστο Μιτρέφσκι. «Συζητήσαμε με τον ποδοσφαιριστή. Φάνηκε κύριος, παρόλο που υπήρχε η συμφωνία πριν τον αγώνα με την ΑΕΛ. Αυτό δείχνει τον επαγγελματισμό του. Είχε καλή παρουσία, σκόραρε και μας χάρισε το βαθμό. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσει να μας βοηθήσει στον αγώνα με την Ανόρθωση» ανέφερε ο εκπρώσοπος τύπου της Ένωσης Κωνσταντίνος Φάνου.