23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Άνετη και πρώτη η Κυρία.Αντίο στο 2019 με πεντάρα.Με αδυναμίες η Ένωση

Άνετη και πρώτη η Κυρία.Αντίο στο 2019 με πεντάρα.Με αδυναμίες η Ένωση

By on 20 Δεκεμβρίου, 2019 0 6952 Views

 Ανόρθωση πέρασε με σχετική ευκολία το εμπόδιο της Ένωσης(5-1) με καλή και παραγωγική εμφάνιση στο Α’ημίχρονο όπου προηγήθηκε με 4-1.Σαφώς ανώτερη η Ανόρθωση μπήκε σοβαρά και ορεξάτα στο παιγνίδι και δεν άφησε περιθώρια στην Ένωση να σκεφτεί ότι μπορεί να πάρει κάτι από το παιγνίδι.Οι Καλτσάς και Κατσιαράβα πέτυχαν γρήγορα δύο γκολ και έκαναν εύκολο το έργο της Κυρίας .Ο Ράγιος ετοίμασε στον Οκριασβίλι το 3-0 και μια στιγμή χαλάρωσης έφερε με κόντρα την μείωση του σκορ ωστόσο το 4-1απο τον Κατσιαράβα έδιωξε κάθε ίχνος αμφιβολίας  για την άνετη επικράτηση. Στο Β’ ημίχρονο το ζητούμενο ήταν αν θα σκοράρει ο Ράγιος που ήταν δημιουργός αλλά σε 2-3  φάσεις που βρέθηκε κοντά στο γκολ δεν ευστόχησε.Δεν είχε δυνάμεις για αντίδραση η Ένωση και έτσι η Ανόρθωση κυριάρχησε σε άνετο ρυθμό σε όλο το β’ ημίχρονο .
Ο Κετσπάγια έδωσε ανάσες στον Σελίν και έβαλε τον Μεργκάσα στο αριστερό άκρο της άμυνας όπου δεν είχε πρόβλημα να διακριθεί ενώ ο Ιωάννου παρέμεινε στο δεξί άκρο.

Επέστρεψε ο Καλτσάς στο αρχικό σχήμα και σκόραρε,δημιούργησε και διακρίθηκε.Καλές γιορτές για την Ανόρθωση με τη νίκη και τους 30 βαθμούς και πλέον περιμένει τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων για να γνωρίζει αν θα είναι στην κορυφή με το νέο χρόνο.Ούτως ή άλλως όμως μπορεί με την μέχρι τώρα πορεία της να γιορτάσει ευχάριστα τα Χριστούγεννα και την πρωτοχρονιά και με ηρεμία να κάνει κινήσεις ενίσχυσης τον Ιανουάριο.Για την Ένωση είναι διαφορετικά τα πράγματα. Έχασε ένα αγώνα που λογικά ήταν χαμένος όμως δεν έβγαλε καλή εικόνα ενώ η θέση της δεν επιτρέπει εφησυχασμό.Αντίθετα θα χρειαστεί μεγάλη ενίσχυση τον Ιανουάριο.

ΓΛΟΛ-ΦΑΣΕΙΣ

80′ ΓΚΟΛ 5-1. Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ράγιος, η μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Κλέιμαν.
64′ Άλλαξαν τη μπάλα ο Ράγιος με τον Καλτσά με τον Ισπανό να κάνει την τελική προσπάθεια όμως δεν βρήκε στόχο.
61′ Ο Ράγιος από καλή θέση μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ με τον Κλέιμαν να απομακρύνει με τα πόδια.


55′ Σουτ του Καλτσά, έδιωξε ο Κλέιμαν με τον Κατσαράβα από κοντά να είναι λίγο πιο μπροστά και να μην έχει τη δυνατότητα να βρει την μπάλα και να της δώσει πορεία προς τα δίχτυα.


45′ ΓΚΟΛ 4-1. Ο Κατσαράβα έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε ιδανικά τον Κλέιμαν, που παρά την προσπάθειά του, είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. 
35΄ΓΚΟΛ 3-1. Αδράνεια στην άμυνα της Ανόρθωσης, ο Αγκίρι έκανε το σουτ με την μπάλα να βρίσκει στον Βργκοτς και να καταλήγει στα δίκτυα. 

33′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ένωση. Ο Αγκίρι δεν κατάφερε να πλασάρει τον Λόρια.
31′ ΓΚΟΛ 3-0. Σέντρα του Μαργκάσα προς τον Κατσαράβα που έφυγε στην πλάτη της άμυνας, που με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 
24′ ΓΚΟΛ 2-0. Κάθετη του Ράγιος, ο Οκριασβίλι πρόλαβε τον Κλέιμαν και με δεξί πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

23′ Σέντρα του Καλτσά από τα δεξιά, ο Κατσαράβα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κλέιμαν.


14′ ΓΚΟΛ 1-0. Ο Καλτσάς και Κατσαράβα έκαναν τα ένα-δύο, με τον Ελλαδίτη να πλασάρει ιδανικά τον Κλέιμαν, που ήταν εκτός θέσης. 


Ανόρθωση(Τ. Κετσπάγια): Λόρια, Μαργκάσα, Σίλντενφελντ, Βργκοτς, Ιωάννου, Κ. Αρτυματά, Νταουσβίλι, Ράγιος, Οκριασβίλι(70′ Βασιλακάκης), Καλτσάς(79′ Μανθάτης), Κατσαράβα(65′ Ντούρις)

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Π. Αρτυματάς, Πηλέας, Βασιλακάκης, Σαντίκ, Μανθάτης, Χατζηβασίλης, Σελίν

ΕΝΠ(Γ. Σιβιέρο): Κλέιμαν, Σταρόκιν, Βαρέλα(36′ Κοσμά), Αγγελή, Θεοδώρου, Ουντόζι(76′ Ρουσιάς), Αμπαρτζουμιάν, Σπόλιαριτς, Αγκίρι(70′ Βαλλιάνος), Ριέρα, Μαϊσουράντζε
Στον πάγκο: Πέτρου, Μουλαζίμης, Κουμής, Σεπάνιακ, Ροντρίγκεζ, Κυριάκου  

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σπόλιαριτς, Κοσμάς, Αμπαρτζουμιάν(6η)

ΣΤΟ ΟΡΙΟ: 
Ντούρις, Νταουσβίλι, Καλτσάς, Μανθάτης, Σελίν / Κουμής, Αμπαρτζουμιάν
ΘΕΑΤΕΣ: 4000 (150 περίπου οι φιλοξενούμενοι)

Διαιτητής: Κυριάκος Χριστοδούλου
Βοηθοί: Ομηρος Τζιωρτζής, Γιώργος Σάββα
4ος: Χρυσοβαλάντης Θεουλή
Παρατηρητής: Μιχάλης Ιωάννου