25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Tεσσάρα και κορυφή το ΑΠΟΕΛ,νίκη με ανατροπή για την Ανόρθωση

By on 19 Δεκεμβρίου, 2019 0 470 Views

Το ΑΠΟΕΛ πανηγύρισε τη νίκη στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΛ και εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος futsal. Οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λευκωσίας επικράτησαν 4-0 στο Λευκόθεο με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σάββα Ομήρου. Ο Ομήρου πέτυχε δύο γκολ, ενώ είδαν από μια φορά δίκτυα οι Φουμάσα και Ράφαελ.

Μεγάλη νίκη με ανατροπή πανηγύρισε η Ανόρθωση για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος futsal. Η «Κυρία» στο τελευταίο παιχνίδι του προπονητή της Γιώργου Κυριάκου επικράτησε με  7-3 της Αραράτ στο «Κίτιον». Κι’ όμως η Ανόρθωση στο ημίχρονο ήταν πίσω στο σκορ με 3-1. Προηγήθηκε με τον Κουλουμπρή όμως η Αραράτ με τρία γκολ των Λέο, Τζάκσον και Χριστοδούλου πήγε με το υπέρ της 3-1 στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη η Ανόρθωση ήταν σαρωτική, όχι μόνο το γύρισε το παιχνίδια αλλά συνέτριψε την αντίπαλο της. Ο Γκαούτσο μείωσε σε 3-2, ο Κόκκινος ισοφάρισε 3-3 και με δεύτερο προσωπικό γκολ έβαλε την ομάδα του μπροστά με 4-3. Ο Γκαούτσο έκανε το 5-3, ο Άντζελο το 6-3 και ο Γκούτσο διαμόρφωσε το τελικό 7-3.