26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Θα είναι ένα από τα καλύτερα το φετινό πρωτάθλημα. Με την επιστροφή της Ομόνοιας και της Ανόρθωσης, έχει άλλη ποιότητα.

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Θα είναι ένα από τα καλύτερα το φετινό πρωτάθλημα. Με την επιστροφή της Ομόνοιας και της Ανόρθωσης, έχει άλλη ποιότητα.

By on 17 Δεκεμβρίου, 2019 0 405 Views

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του ΡΙΚ «Γκολ και θέαμα» ήταν ο προπονητής του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή. Οι κυριότερες τοποθετήσεις του:

Για το ματς με την Ανόρθωση: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό. Ήταν παιχνίδι τακτικής με τις δύο ομάδες να είναι πολύ προσεκτικές. Διαχειριστήκαμε πάρα πολύ καλά το παιχνίδι.  Καταφέραμε να σκοράρουμε και αυτό μας βοήθησε πάρα πολύ. Η Ανόρθωση είχε μια μεγάλη ευκαιρία για το 1-1. Μετά πετύχαμε ένα δεύτερο γκολ και εκεί πιστεύω κρίθηκε. Στην θέση που βρισκόμαστε κάθε παιχνίδι μετρά διπλά».

Για τις δηλώσεις του Παπουλή: «Ο Φώτης είναι ο αρχηγός της ομάδας. Είναι σημαντικό πως όλοι μαζί κατάφεραν και άλλαξαν την κατάσταση. Ηταν ο πρώτος που αρχισε αυτή την αλλαγή. Δεν μπορούσε ν’ αλλάξει κανείς την κατάσταση εκτός από μας. Πρέπει να σέβεσαι όλους όσοι είναι στα αποδυτήρια».

Για το θέμα της ενίσχυσης: «Θα ενισχυθούμε με ένα παίκτη για τον κατάλογο Α. Μετά το παιχνίδι με την Πάφο θα πάρουμε κάποιες αποφάσεις. Όταν επιστρέψουν όλοι μετά την διακοπή θα δούμε έναν διαφορετικό Απόλλωνα».

Για τους πολλούς τραυματισμούς: «Θελουμε να έχουμε όλα τα όπλα στη διάθεση μας, ευθύνη δεν έχει μόνο ο γυμναστής, γιατί ακολουθεί τις δικές μου οδηγίες, ασχολούμαι πολύ, είναι τιμή γι’ αυτούς που έπαιξαν και ήταν έτοιμοι και πρόσφεραν θέαμα και με την ΑΕΚ έδειξαν χαρακτήρα και με την Ανόρθωση. Βλέπουμε το σύνολο και θέλουμε με τη νέα χρονιά να είναι όλοι διαθέσιμοι».

Για την απόφαση να επιστρέψει στον Απόλλωνα: «Δεν θα πω αν έκανα σωστά ή λάθος. Μου αρέσει να δουλεύω. Επέστρεψα εδώ που ξέρω να δουλεύω, εγώ είχα επιλέξει το ρόστερ σε συνεργασία με τη διοικηση, ήταν πιο εύκολο να βρούμε ρυθμό, δεν μετάνιωσα ποτέ που επέστρεψα και πήρα αυτή την απόφαση».

Για Γιαννώτα: «Δεν υπάρχει ένα τις εκατό να φύγει από το Κολόσσι. Τώρα προέχει η ηρεμία, αυτό θέλουμε να κρατήσουμε. Οι ποδοσφαιριστές είναι χαρούμενοι, γιατί ξαναβγήκαν κι αυτοί στην επιφάνεια»

Για Ρομπέρζ: «Περιμένομε και εμείς ενημέρωση από τους γιατρούς για να ξέρουμε πότε θα επανέλθει»

Για το ρόστερ που «κτίστηκε» το καλοκαίρι: «Είναι εκεί τα αποτελέσματα και βλέπουμε οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν είναι εκεί. Χάθηκε η αυτοπεποίθηση, αυτό είχα πει όταν ήρθα. Η ομάδα πρέπει να πιστεύει στον εαυτό της».

Για κλήρωση του ΑΠΟΕΛ με Βασιλεία: «Έχει τις πιθανότητες του το ΑΠΟΕΛ. Έχει ταχύτητα, αλλά δεν πρέπει να συγκρίνουμε εκείνη την ομάδα που παίξαμε εμείς, με αυτή που είναι τώρα».

-«Κάναμε το μεγάλο βήμα, πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να περάσουμε το εμπόδιο με Πάφο, το φετινό πρωτάθλημα με την επιστροφή της Ομόνοιας και της Ανόρθωσης, έφερε άλλη ποιότητα, ήρθε και ο κόσμος πίσω, ειδικά αυτών των δυο ομάδων. Θα είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα, το φετινό».