20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Γρήγορα,απλά και εύκολα, η Ομόνοια.Έριξε τριάρα στη Ν.Σαλαμίνα και ανέβηκε στην κορυφή

Γρήγορα,απλά και εύκολα, η Ομόνοια.Έριξε τριάρα στη Ν.Σαλαμίνα και ανέβηκε στην κορυφή

By on 15 Δεκεμβρίου, 2019 0 12136 Views

Η Ομόνοια πήρε αέρα κορυφής με άνετο πέρασμα από το Αμμόχωστος. Χωρίς να κινδυνέψει ουσιαστικά από τη Ν. Σαλαμίνα  μη Ομόνοια κέρδισε 3-0 πολύ πιο άνετα απ ότι θα περίμενε πριν από τον αγώνα. Μπήκε φορτσάτα και άσκησε πίεση στους γηπεδούχους και νωρίς πέτυχε δυο γκολ που της έδωσαν άνεση στο παιγνίδι της. Η Ν. Σαλαμίνα  μέχρι να διορθώσει τα τραγικά της λάθη βρέθηκε με δυο γκολ στην πλάτη και απέναντι στην φετινή Ομόνοια η διάθεση που έδειξε στο Β΄ ημίχρονο δεν ήταν αρκετή για να απειλήσει την Ομόνοια που κρατούσε άνετα το προβάδισμα και σφράγισε τη νίκη με τρίτο γκολ που έδωσε διαστάσεις στο σκορ που δίνει την εικόνα του αγώνα .Ιδιαίτερα στο Α΄ ημίχρονο η Ομόνοια ήταν σαφώς πιο καλή και ποιοτική ομάδα και έκτισε απλά ,εύκολα και γρήγορα τη νίκη που την έφερε στην κορυφή και πάει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ με άλλο αέρα.

Η Νέα Σαλαμίνα έδειξε διάθεση όμως δεν είχε ουσία ούτε πάθος και τα λάθη στην άμυνα της κόστισαν αφήνοντας την αρκετά πίσω από την πρώτη εξάδα.

ΓΚΟΛ-ΦΑΣΕΙΣ

72΄ ΓΚΟΛ 0-3 Κάθετη πάσα του Γκόμεθ στον Μποτεάκ, ο οποίος με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.


35΄ Ο Γκόμεθ ανέτρεψε τον Τισντέλ και θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι υπέρ της Νέας Σαλαμίνας.


34΄ ΓΚΟΛ 0-2 Λάθος στην άμυνα της Νέας Σαλαμίνας, ο Γκόμεθ μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και μετά στα δίκτυα.


23΄ ΓΚΟΛ 0-1 Όμορφος συνδυασμός των ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας, ο Ορτέγα μπήκε διαγώνια στην περιοχή και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα στην νκλειστή γωνία του Βεσελόφσκι.

3΄ Πέναλτι ζήτησε η Ομόνοια σε πτώση του Ορτέγα στην περιοχή, μετά από διεκδίκηση της μπάλας με τον Τσαμπούρη. Υπάρχει επαφή και έπρεπε να δοθεί παράβαση.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Βεσελόφσκι (80΄ Κίσσας), Τσαμπούρης, Λαμπό, Φουστάρ, Ρομάν, Κορέια, Ρέινολντς, Κωστή, Ελουντού, Τισντέλ (63΄ Σιαθάς), Κίνγκσλεϊ (82΄ Σίμπσον)
Στον πάγκο: 
Ζόρντι, Νουρ, Μαριάνοβιτς, Παναγή, Νικολάου, ΧατζηκωνσταντήΟΜΟΝΟΙΑ (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Μαυρίας, Λανγκ, Λούφτνερ (80΄ Χούμποτσαν), Λέζιακς, Γκόμες, Γκόμεθ, Ορτέγα (72΄ Κακουλλής), Τιάγκο, Μποτεάκ, Νταρμπισάιαρ (80΄ Μίκου)
Στον πάγκο: Κυριακίδης, Μανρίκε, Κούσουλος, Κατελάρης, Τζιωνής, Εζρά
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Νικόλας Νεοκλέους (Χαράλαμπος Γεωργίου – Ανδρέας Ανδρέου), 4ος: Ανδρέας Αργυρού, Παρ.: Μιχάλης Ιωάννου
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μποτεάκ, Νταρμπισάιαρ (3η)
ΓΗΠΕΔΟ: 
«Αμμόχωστος»

ΘΕΑΤΕΣ: 2.500