20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024

Νίκη ηρεμίας για την ΑΕΚ με τον Τρουγιόλς

By on 14 Δεκεμβρίου, 2019 0 7105 Views

Πήρε αυτό που ζητούσε η ΑΕΚ κερδίζοντας 1-0 την Πάφο στο ντεμπούτο του Ηλία Χαραλάμπους στον πάγκο και με γκολ του Τρουγιόλς και επέστρεψε στις νίκες, μετά τις 8 Νοεμβρίου. Κέρδισε την Πάφο – για την οποία έκανε ντεμπούτο στον πάγκο ο Κάμερον Τόσαν – με 1-0 και ανέβηκε στους 18 βαθμούς, όσους έχουν ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ. Με 10 έπαιξαν οι φιλοξενούμενοι απ’ το 79′ μετά από αποβολή του Ρούντκο με απευθείας κόκκινη. To παιχνίδι δεν άρχισε καλά, με το τέμπο να είναι αρκετά αργό και να μην έχουμε αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Η Πάφος μάλιστα, ήταν αυτή που βρήκε τις καλύτερες ευκαιρίες. Ο Τρουγιόλς όμως, στο 29’, με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ, δίνοντας προβάδισμα στην ΑΕΚ. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, με την ΑΕΚ να εκμεταλλεύεται στο έπακρον το γκολ που της έβαλε μπροστά στο σκορ.
Στο β’ ημίχρονο, η ΑΕΚ διαχειρίστηκε άψογα το υπέρ της αποτέλεσμα. Έφτιαξε μια-δυο καλές φάσεις με πρωταγωνιστή τον Φιόλιτς όμως δεν κατάφερε να «κλειδώσει» την νίκη και έδωσε την ευκαιρία στην Πάφο να φτιάξει κάποιες φάσεις. Το σκορ έμεινε μέχρι τέλους, με την ΑΕΚ να επιστρέφει στα θετικά αποτελέσματα. Με το… αριστερό ο Κάμερον Τόσακ στον πάγκο της Πάφου, που έχει τώρα περισσότερο χρόνο μπροστά του να δουλέψει.

29′ ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ. Φάουλ του Χέφελ, έπιασε την κεφαλιά ο Φλοριάν, η μπάλα κατέληξε στον Τρουγιόλς που έκανε την προβολή από κοντά και νίκησε τον Ρούτκο.

.

79′ Λάθος στην άμυνα της Πάφου, ο Ρούτκο, βγήκε επικίνδυνα πάνω στον Γιάννου που ήταν έτοιμος να τον προσπεράσει και να πλασάρει. Με αυτό το σκεπτικό, ο Κυριάκος Χριστοδούλου αφού υπέδειξε την παράβαση εκτός περιοχής, τον απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα.
89′ Μεγάλη ευκαιρία για την Πάφο, με τον Άλεξ Κωνσταντίνου να πλασάρει από ευνοϊκή θέση, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Τόνιο.

AEK: Τόνιο, Γκονζάλεθ, Μοϊσόφ, Τρουγιόλς, Ιωάννου, Κάσες, Χέφελ, Φιόλιτς(75′ Ραούλ), Τέτε, Γιάννου, Φλοριάν(87′ Φακούντο)
Στον πάγκο: Τούμπας, Tαντί, Κίβενι, Πλάνας, Κωνσταντίνου, Αναστασίου, Στεφάνου

ΠΑΦΟΣ: Ρούτκο, Αντωνίου, Αραγιούρι, Σιρόκ, Βαλεριάνος, Πανός, Μπεσάρα(81′ Πέτρου), Πάντσεον, Γκοντάρντ(59′ Κωνσταντίνου), Βα, Νέμετς
Στον πάγκο: Λελιούκιν, Λαφράνς, Καμπράλ, Νικήτα

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γκονζάλεθ / Βαλεριάνος(3η), Αντωνίου, Αραγιούρι
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Ρούτκο

Διαιτητής: Κυριάκος Χριστοδούλου
Α’ Βοηθός: Όμηρος Τζιωρτζής
Β’ Βοηθός: Γιώργος Σάββα
4ος: Ροβέρτος Κώστα
Παρατηρητής: Ανδρέας Ξάνθου