26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Eξάρα ο Ολυμπιακός.Διέσυρε την Δόξα και ανέβηκε στη βαθμολογία

Eξάρα ο Ολυμπιακός.Διέσυρε την Δόξα και ανέβηκε στη βαθμολογία

By on 13 Δεκεμβρίου, 2019 0 12935 Views

Ένας εκπληκτικός Ολυμπιακός στο β’ ημίχρονο, συνέτριψε την Δόξα με 6-2! Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου ο Αγιτέ που πέτυχε χατ τρικ. Η Δόξα ήταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι το 65’, όμως στην συνέχεια… κατέρρευσε και διασύρθηκε μένοντας στο πάτο της βαθμολογίας.Αντίθετα ο Ολυμπιακός ανέβηκε βαθμολογικά και μπορεί να νιώθει σιγουριά.

Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για τους τυπικά γηπεδούχους με τον Χαραλάμπους να σκοράρει στο 2’, όμως τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ζαχαρίου έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στη συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, και χωρίς πολλές φάσεις, ολοκληρώθηκε το α’ ημίχρονο.

Στο 56ο λεπτό ο Κωνσταντίνος Σωτηρίου με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό και στο 63ο λεπτό ο Βασίλης Παπαφώτης με ωραίο σουτ ισοφάρισε σε 2-2.

Στο 65ο λεπτό ο Αγιτέ με κεφαλιά έδωσε εκ νέου προβάδισμα (3-2) στον Ολυμπιακό και στο 80ο λεπτό ο ίδιος ποδοσφαιριστής πέτυχε το 4-2.

Στο 86ο λεπτό ο Αγιτέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-2 για τον Ολυμπιακό και στο 89ο με πέναλτι ο Κίκο διαμόρφωσε το 6-2.

ΓΚΟΛ-ΦΑΣΕΙΣ

89′ Εύστοχος ο Κίκο από την άσπρη βούλα.
88′ Πέναλτι για τον Ολυμπιακό. Λάκτισμα από τον Μουχτάρη πάνω στον Ροτζέριο. Σωστά υποδείχθηκε η παράβαση.
86′ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό. Ο Αγιτέ πετυχαίνει χατ-τρικ, γύρισμα του Κα από τα αριστερά, με τον επιθετικό των μαυροπρασίνων να κατεβάζει και να πλασάρει ιδανικά τον Γκρεμσλ.
81′ Εύστοχος ο Αγιτέ από την άσπρη βούλα.
80′ Πέναλτι για τον Ολυμπιακό. Γύρισμα του Αγιτέ, ο Μουκτάρης άνοιξε αδικαιολόγητα το χέρι. Σωστή υπόδειξη από τον Λεόντιο Τράττο.

76′ Ο Παχίπης έκανε το μακρινό σουτ και τράνταξε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Γρεμσλ.
71′ Γύρισμα από τα δεξιά, ο Αγιτέ προσπάθησε με τακουνάκι να νικήσει τον Γκρεμσλ, που σταμάτησε την προσπάθεια του επιθετικού των τυπικά φιλοξενουμένων.
65′ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό. Σέντρα του Μπιλάλ από τα δεξιά, ο Αγιτέ ανέβηκε πιο ψηλά απ’ όλους και νίκησε τον Γκρεμσλ με σκαστή κεφαλιά.
63′ ΓΚΟΛ για την Δόξα. Φοβερό σουτ του Παπαφώτη από τα 25 μέτρα, άφησε άγαλμα τον Μπάιζα που είδε την μπάλα του να καταλήγει στο αριστερό του παραθυράκι.

61′ Καλή εκτέλεση φάουλ του Ζε Βαλέντε, η μπάλα θα περάσει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπάιζα.
56′ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό. Μετά από κόρνερ του Κίκο, ο Σωτηρίου έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

53′ Γύρισμα από τα δεξιά, ο Αγιτέ έκανε το πλασέ όμως δεν βρήκε στόχο με την μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Γκρεμσλ.
Έναρξη του β’ ημιχρόνου.

45+1 Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπιλάλ από καλό σημείο, δεν θα ανησυχήσει τον Γκρεμσλ αφού η μπάλα πέρασε αρκετά πάνω από την εστία.
Δύο λεπτά ο επιπλέον χρόνος των καθυστερήσεων για την ολοκλήρωση του α’ ημιχρόνου.

17′ Ο Ίταλο από τα δεξιά μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Μπάιζα.
6′ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό. Γύρισμα του Ντουβεντρού από τα δεξιά, ο Ζαχαρίου από το ύψος της περιοχής πλάσαρε ιδανικά τον Γκρεμσλ.
2′ ΓΚΟΛ για την Δόξα. Μετά από γύρισμα από τα δεξιά, ο Μπάιζα έκανε λάθος εκτίμηση, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και κατέληξε στον Χαραλάμπους που με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΔΟΞΑ: Γκρέμσλ, Μουκτάρης, Ντερβίτ, Ίταλο, Παπαφώτης, Μπόλιεβιτς, Ασαμόα, Τραϊτσέφσκι(46′ Ζε Βαλέντε), Χαραλάμπους(73′ Μιχαήλ), Μέσκα, Χριστοφή(61′ Μιντίκκης)
Στον πάγκο: Παρασκευά, Ζε Βαλέντε, Φιντέλις, Λουίς Κάρλος, Μιντίκκης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπάιζα, Ψάλτης, Σαμπίνια, Κίκο, Ακόστα(74′ Παχίπης), Βινίσιους, Ζαχαρίου(84′ Κα), Σωτηρίου, Μπιλάλ(87′ Ροτζέριο), Ντουβεντρού, Αγιτέ
Στον πάγκο: Κίρεφ, Σιντιμπέ, Κα, Νάνι, Κυριάκου, Βενιζέλος, Ανδρέου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τραϊτσέφσκι, Ασαμόα / Κίκο


ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 308

Διαιτητής ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΤΡΑΤΤΟΣ
Α’ Βοηθός: ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
Β’ Βοηθός: ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΣ
Τέταρτος: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΕΛΛΑΣ
Παρατηρητής: ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ