ΔΙΕΘΝΗ
Like

UEFA/FIFA: Κρίσιμες συναντήσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Δεκέμβριος 9, 2019
100 Views
0 Comments
UEFA/FIFA: Κρίσιμες συναντήσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Σε συνέχεια των τελευταίων εξελίξεων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η UEFA και η FIFA αποφάσισαν να κάνουν σειρά σημαντικών συναντήσεων και διαβουλεύσεων, αρχής γενομένης από την Τρίτη 10/12 στην έδρα της UEFA στη Νιόν.

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή όλων των διορισμένων ειδικών στην ΕΠΟ, του Πετρ Φούσεκ – ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα – του Χέρμπερτ Χούμπελ – εντεταλμένου των FIFA/UEFA στην Ελλάδα, του προέδρου και των μελών της ΚΕΔ / ΕΠΟ, Βίτορ Μέλο Περέιρα, Χουάν Αντόνιο Φερνάντεζ Μαρίν και Λιφ Λίντμπεργκ.

Μία δεύτερη συνάντηση θα διοργανωθεί την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, επίσης στην έδρα της UEFA, για την οποία έχει ήδη αποσταλεί πρόσκληση στον πρόεδρο της Ε.Π.Ο. Βαγγέλη Γραμμένο και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Η πλευρά του Αυγενάκη έχει ενημερωθεί πάντως για ραντεβού το πρωί της Πέμπτης (11).

Στα κλιμάκια των δύο διεθνών Ομοσπονδιών υπάρχει γενικά έντονος προβληματισμός για σειρά ζητημάτων. Από θέματα βίας και συμπεριφορών μέχρι το οικονομικό σκέλος και αρκετά ακόμα. Θέματα που φτάνουν φυσικά και στο σκέλος της διαιτησίας και του VAR.

Το ζητούμενο είναι ποιες θα είναι οι επόμενες δράσεις καθώς οι δύο διεθνείς Συνομοσπονδίες θέλουν να αλλάξουν στάση και αναθεωρήσουν πράγματα σε σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Comments are closed.