28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ:Άγχος και πίεση έχουν και οι δύο ομάδες αλλά και φόρμα

ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ:Άγχος και πίεση έχουν και οι δύο ομάδες αλλά και φόρμα

By on 9 Δεκεμβρίου, 2019 0 6087 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα.
«Χθες κερδίσαμε με μισή ομάδα. Γενικά ήταν ένας εξαιρετικός Απόλλωνας, με πλουραλισμό στην επίθεση, ισορροπημένο παιχνίδι με συνοχή, καθαρό μυαλό και φαντασία. Είδαμε έναν Απόλλωνα από αυτόν που μας έχει συνηθίσει ο Σωφρόνης Αυγουστή την τελευταία 3ετία. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς, είμαστε μακριά από τους στόχους μας. Άρχισε μια νέα εβδομάδα και έχουμε μπροστά μας το ντέρμπι με την Ανόρθωση, ντέρμπι ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες με ιστορία. Έχουμε πολλά αγωνιστικά προβλήματα αλλά αρκετή αυτοπεποίθηση» είπε αρχικά για τη νίκη επί της ΑΕΚ και για το επόμενο παιχνίδι με την Ανόρθωση και πρόσθεσε:
«Δεν υπάρχει χρόνος ούτε για πανηγυρισμούς, ούτε για οτιδήποτε άλλο. Είπαμε μετά την ήττα από την ΑΕΛ να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να δούμε παιχνίδι με παιχνίδι. Πολλοί ποδοσφαιριστές δείχνουν να είναι σε καλή κατάσταση και οι νεοφερμένοι δικαιώνουν αυτούς τους επέλεξαν».
Η ομάδα δείχνει να έχει αφήσει πίσω της το κακό διάστημα: «Υπάρχουν εμπειρίες στην ομάδα, υπάρχει ποιότητα, ο Απόλλωνας αδικήθηκε από κάποια παιχνίδια, πήραμε το ελάχιστο από αυτά που δώσαμε στο γήπεδο στα περισσότερα παιχνίδια. Κοιτάμε μπροστά, έρχεται ένα σημαντικό ντέρμπι και προμηνύεται ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Θα φιλοξενήσουμε την Ανόρθωση όπως μας φιλοξένησε στον α΄ γύρο, με τον καλύτερο τρόπο αλλά σίγουρα ο κάθε ένας εύχεται να είναι η ομάδα του η νικήτρια».
Τι γίνεται με τους τραυματίες; «Οι τρεις που τραυματίστηκαν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ Περέιρα, Νσούε, Γκακπέ θα περάσουν από εξετάσεις το απόγευμα. Θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασης των Γιούστε και Αγκίρε, ο Ρομπέρζ είναι στο Βέλγιο και ο Γιαννιώτας είναι πανέτοιμος»
Για την απουσία του κόσμου: «Ο κόσμος απέχει λόγω απογοήτευσης όχι λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης στην ομάδα. Δυστυχώς η κάθε ομάδα έχει διαφορετική ιδιοσυγκρασία. Στην ΑΕΛ στοίχησε το πρωτάθλημα του 2014, σε εμάς στοίχησε η απώλεια του πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια. Είναι γενικότερα η κουλτούρα στη Λεμεσό, είναι πιο ακραίες οι αντιδράσεις και δεν μπορείς να τους πείσεις εύκολα. Δεν είναι μόνο το γήπεδο, ή η διαιτησία, ή η κάρτα φιλάθλου».
Είναι υψηλού βαθμού δυσκολίας το παιχνίδι που ακολουθεί. Παίζεται με την πιο σταθερή και πιο καλή ομάδα, πράγμα που αποτυπώνεται και στην βαθμολογία: «Η Ανόρθωση είναι πάντοτε Ανόρθωση, μεγάλη ομάδα, ιστορική αλλά και ο Απόλλωνα είναι Απόλλωνας. Κανείς δεν θέλει ούτε στα άσχημα του Απόλλωνα να παίζει μαζί τους, πολύ περισσότερο τώρα που είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι καλές οι συγκυρίες και για τις δύο ομάδες, άγχος και πίεση έχουν και οι δύο η κάθε ομάδα για τους δικούς της λόγους».