29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΘΕΜΑΤΑ
  • Σεβασμός-Ισότητα-Αξιοπρέπεια: Όλοι μαζί, όλοι ίσοι!

Σεβασμός-Ισότητα-Αξιοπρέπεια: Όλοι μαζί, όλοι ίσοι!

By on 9 Δεκεμβρίου, 2019 0 3215 Views

Η 3η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί από τα Ηνωμένα Έθνη και τιμάται ως η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με αναπηρία. Η μέρα αυτή, στόχο έχει την κατανόηση σε θέματα αναπηρίας και την κινητοποίηση υπέρ των δικαιωμάτων αξιοπρέπειας και ευημερίας των ατόμων με αναπηρία. Επιδιώκει την αύξηση του βαθμού ένταξης των ατόμων με αναπηρία σε κάθε πτυχή της πολιτικής, κοινωνικής, οικονομικής και πολιτιστικής ζωής.

Η Ανόρθωση στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς τίμησε πριν τον αγώνα με την ΑΕΛ, την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία και ιδιαίτερα όλους τους φιλάθλους με αναπηρία, οι οποίοι υποκινούμενοι από αγνή αγάπη για την αγαπημένη τους ομάδα και το ποδόσφαιρο, επισκέπτονται τα γήπεδα και κοσμούν με την παρουσία τους το άθλημα.

Στον αγωνιστικό χώρο του «Αντώνης Παπαδόπουλος», βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, ο Παναγιώτης, ο Γιώργος, ο Ξένιος, ο Μηνάς, η Πετρούλα, η Παναγιώτα και η Δώρα, φίλοι της Ανόρθωσης και της ΑΕΛ, οι οποίοι με τη στάση ζωής τους, αποτελούν παράδειγμα στην κυπριακή κοινωνία, στέλνοντας το μήνυμα της αποδοχής, του σεβασμού και της αξίωσης για ποδοσφαιρικά γήπεδα φιλικά προς τα άτομα με αναπηρία.

Ως Ανόρθωση και εις ένδειξη σεβασμού προς τους ίδιους, έχουμε την ελάχιστη υποχρέωση να παρέχουμε την εύκολη πρόσβαση, τη δημιουργία κατάλληλου χώρου θέασης και όλες τις διευκολύνσεις για την παρακολούθηση των αγώνων των αγαπημένων τους ομάδων στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στέλνοντας με αυτό τον τρόπο το μήνυμα: Σεβασμός-Ισότητα-Αξιοπρέπεια. Όλοι μαζί, όλοι ίσοι!