26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Mπάμ Ολυμπιακός.Κέρδισε 2-0 το ΑΠΟΕΛ.Πρώτη φορά μετά το 1996

Mπάμ Ολυμπιακός.Κέρδισε 2-0 το ΑΠΟΕΛ.Πρώτη φορά μετά το 1996

By on 7 Δεκεμβρίου, 2019 0 1718 Views

Ο Ολυμπιακός έκανε τη μεγάλη έκπληξη, επικρατώντας με 2-0 του ΑΠΟΕΛ στο Μακάρειο για την 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.
Οι «μαυροπράσινοι» ήταν σε εξαιρετική βραδιά, ήταν ουσιαστικοί και στο τέλος πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη.Την πρώτη τους επί του ΑΠΟΕΛ από το 1996.
Ο Ντουβεντρού άνοιξε το σκορ στο 36΄ με ατομική ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 83΄ ο Κίκο με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μιχαΐλοβιτς με απευθείας κόκκινη κάρτα, μιας και έκανε φάουλ στον Μπιλάλ έξω από την περιοχή και ενώ ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού είχε ξεκάθαρη ευκαιρία για να σκοράρει.
Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για το ΑΠΟΕΛ που έχει 18 βαθμούς σε 9 αγώνες. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός με 12 βαθμούς είναι στην 9η θέση.

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ

87΄Λάθος απόφαση από τον Βασίλη Δημητρίου. Ο Μάτιτς κλώτσησε με δύναμη τον Μπιλάλ, όμως ο έμπειρος ρεφ του έδιεξε κίτρινη κάρτα αντί κόκκινη.Κλιτρινες πήραν για την λενταση που ακολούθησε Ιωάννου και Μπιλάλ.

83΄ ΓΚΟΛ 2-0 Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κίκο στα δίκτυα.
82΄ Ο Μπιλάλ έφυγε πίσω από την άμυνα του ΑΠΟΕΛ, ο Μιχαΐλοβιτς τον τράβηξε και του έκανε φάουλ έξω από την περιοχή. Ο διαιτητής απέβαλε σωστά τον αμυντικό του ΑΠΟΕΛ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

36΄ ΓΚΟΛ 1-0 Ατομική ενέργεια του Ντουβεντρού, μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα δίκτυα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάμπος Χριστοδούλου): Μπάιζα, Ψάλτης, Σωτηρίου, Νάνι, Κίκο, Ενόχ (33΄ Μπιλάλ), Βινίσιους, Οικονομίδης, Ροτζέιρο (76΄ Ζαχαρίου), Ντουβεντρού, Αγιτέ (90΄ Σιντιμπέ)
Στον πάγκο: Κίρεφ, Ανδρέου, Κυριάκου, Βενιζέλος, Στ. Ανδρέου, Λ. Ανδρέου, Παχίπης
ΑΠΟΕΛ (Τόμας Ντολ): Μπέλετς, Μερκής, Ιωάννου, Σάβιτς (46΄ Γιάκολις), Μιχαΐλοβιτς, Ζοαοζίνιο (78΄ Εφραίμ), Άλεφ, Μάτιτς, Βιντιγκάλ (65΄ Πάβλοβιτς), Τάμαρι, Χαλένιους
Στον πάγκο: Βάτερμαν, Γκέντσογλου, Χάνι, Αλωνεύτης, Σιέλης, Μπέζιακ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: 
Βασίλης Δημητρίου (Παύλος Γεωργίου – Χαράλαμπος Γεωργίου), 4ος: Ανδρέας Κωνσταντίνου, Παρ.: Μιχάλης Καραϊσκάκης
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αγιτέ, Μπιλάλ / Μερκής (3η), Ιωάννου (3η), ΜάτιτςΚΟΚΚΙΝΕΣ: ΜιχαΐλοβιτςΓΗΠΕΔΟ: Μακάρειο
ΘΕΑΤΕΣ: 1.000
ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΚΑΡΤΩΝ
Ολυμπιακός: Σωτηρίου, Ζαχαρίου