25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:Μπορεί το σκορ να λέει ότι ήταν εύκολο, όμως δεν ήταν έτσι

ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:Μπορεί το σκορ να λέει ότι ήταν εύκολο, όμως δεν ήταν έτσι

By on 7 Δεκεμβρίου, 2019 0 1675 Views

Ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του ο Τιμούρ. Επίσης, ευχαρίστησε και τον κόσμο της «Κυρίας» που έδωσε ξανά το παρών του στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Χωρίς τη βοήθεια από τον κόσμο, από αυτούς που αγαπούν την ομάδα και έρχονται στην ομάδα σε κάθε παιχνίδι δεν θα βρισκόμασταν εδώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους παίκτες. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Μπορεί το σκορ να λέει ότι ήταν εύκολο, όμως δεν ήταν έτσι. Δεν ήμασταν τόσο καλοί όπως τα προηγούμενα παιχνίδια. Είναι καλή ομάδα η ΑΕΛ. Δεν θα ήταν εύκολος αντίπαλος για κανένα. Βρήκαμε κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρουμε όμως αυτό που έχει σημασία, είναι ότι είμαστε εκεί που πρέπει και συνεχίζουμε. Κερδίσαμε μια καλή ομάδα, που ξέρει τι θέλει στο γήπεδο. Ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο, όμως όπως είπε και ο Ντούσαν, βάλαμε το πρώτο και το δεύτερο γκολ στο α’ ημίχρονο και ήταν πιο εύκολη η δουλειά για εμάς. Συνεχίζουμε. Η ΑΕΛ είναι καλή ομάδα και δεν θα είναι εύκολη για κανένα», ανέφερε αρχικά για το παιχνίδι.

Σε ερώτηση για το αν θα προχωρήσει σε μεταγραφική ενίσχυση η Ανόρθωση δήλωσε:
«Είμαστε μια χαρά. Δεν μπορώ να πω ούτε ναι, ούτε όχι, αν θα γίνει ενίσχυση. Τώρα είμαστε ευχαριστημένοι, αν υπάρχουν κάποιες δυσκολίες, θα δούμε. Έχουμε παίκτες που μπαίνουν μέσα και προσπαθούν. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Αυτή τη στιγμή πάμε καλά. Έχουμε καλή πορεία και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι που παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο Απόλλωνας».