ΕΘΝΙΚΗ
Like

Φιλική νίκη της Εθνικής Futsal επί του Ισραήλ με 3-1

Δεκέμβριος 5, 2019
149 Views
0 Comments
Φιλική νίκη της Εθνικής  Futsal επί του Ισραήλ με 3-1

Διεθνής φιλική νίκη της Εθνικής μας ομάδας Ανδρών Futsal επί του Ισραήλ με 3-1 στον αποψινό αγώνα που έγινε στην αίθουσα Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία.

Καλύτερη η Κύπρος, έφτασε δίκαια στην επικράτηση και παράλληλα δόθηκε η ευκαιρία στον Ομοσπονδιακό μας προπονητή Άθω Στυλιανού να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τους επίσημους αγώνες που ακολουθούν στην προκριματκή φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στη Βοσνία / Ερζεγοβίνη.

Τόσο στο πρώτο ημίχρονο όσο και στο δεύτερο, οι διεθνείς μας προσπάθησαν για το καλύτερο και δίκαια επιβραβεύτηκαν με το αποτέλεσμα της νίκης.

Στο 16ο λεπτό ο Σάββας Ομήρου άνοιξε το σκορ για την Εθνική μας και στο 19ο λεπτό ο Κωνσταντίνος Κουλουμπρής ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0, σκορ πρώτου ημιχρόνου.

Στο 35ο λεπτό 3-0 υπέρ της Εθνικής μας με σκόρερ τον Γιώργο Αλεξίου και στο αμέσως επόμενο λεπτό το Ισραήλ μείωσε σε 3-1.

Στο 39ο λεπτό η ομάδα μας πλησίασε κοντά στο γκόλ οταν το σουτ του Αλεξίου σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι της φιλοξενούμενης ομάδας.

Κύπρος: Σκαμπύλης, Ιωάννου, Κουλουμπρής, Λακούφης, Περέϊρα (αρχική πεντάδα), Χατζηγεωργίου, Φιλίππου, Αλεξίου, Ομήρου, Κάντζο, Σκαρπάρης, Λουκά, Ζαντής, Οδυσσέως.

Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου οι δύο ομάδες θα δώσουν και δεύτερο φιλικό παιχνίδι στην αίθουσα Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία και ώρα 19:00.

Comments are closed.