28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Premier League: Η Amazon μετέδωσε τα πρώτα της παιχνίδια και προκάλεσε παράπονα

Premier League: Η Amazon μετέδωσε τα πρώτα της παιχνίδια και προκάλεσε παράπονα

By on 4 Δεκεμβρίου, 2019 0 378 Views

Η επανάσταση την οποία ξεκίνησε η Amazon εξασφαλίζοντας πακέτο αγώνων της Premier League ώστε να τα μεταδώσει τηλεοπτικά μέσω διαδικτύου, έκανε κακή αρχή, λόγω των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στα ματς Κρίσταλ Πάλας – Μπόρνμουθ και Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι.

Κόντρα στην πληρωμή συνδρομών προς το BT Sport και το SkySports, η Amazon επιχειρεί τη δική της «επανάσταση» στο μέλλον της τηλεοπτικής κάλυψης των ποδοσφαιρικών αγώνων, έχοντας πάρει 20 παιχνίδια από κάθε αγωνιστική περίοδο για μια τριετία, έναντι 90 εκατομμυρίων λιρών.

Μάλιστα, ο διαδικτυακός κολοσσός θα είναι εκείνος που θα καλύψει τον… Μαραθώνιο αναμετρήσεων της Boxing Day στις 26 του μηνός, παρ’ όλα αυτά, έλαβε αρκετά παράπονα απ’ όσους παρακολούθησαν το βράδυ της Τρίτης τις δύο πρώτες αναμετρήσεις που είχε εξασφαλίσει η Amazon.

«Κολλήματα», κακός συγχρονισμός, ολοκληρωτικό crashάρισμα με μαύρες οθόνες, ήταν μερικά απ’ όσα αντιμετώπισε ο κόσμος που θέλησε να δει τις αναμετρήσεις της εμβόλιμης αγωνιστικής της Premier League.

Άλλοι, γκρίνιαξαν για τα… ίδια πρόσωπα που θέλησε η Amazon να στηριχθεί για τον σχολιασμό, όπως οι Άλαν Σίρερ, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και Μάικλ Όουεν, ενώ, κάποιοι άλλοι λίγο πιο τυχεροί με τις συνδέσεις που διέθεταν, στάθηκαν την πολύ καλή μεταφορά της εικόνας στους τηλεοπτικούς δέκτες τους…