28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Εκ νέου «μπλεξίματα» του Μέσι με τις ισπανικές αρχές( κάνουν λόγο για επανεξέταση του φιλανθρωπικού ιδρύματος )

Εκ νέου «μπλεξίματα» του Μέσι με τις ισπανικές αρχές( κάνουν λόγο για επανεξέταση του φιλανθρωπικού ιδρύματος )

By on 4 Δεκεμβρίου, 2019 0 377 Views

Δεν έχουν φύγει ακόμα οι προβολείς από τον Λιονέλ Μέσι για την κατάκτηση της 6ης «Χρυσής Μπάλας» και στην Ισπανία τα δημοσιεύματα και συγκεκριμένα, η εφημερίδα «ABC», κάνουν λόγο για εκ νέου προβλήματα του Αργεντινού με την δικαιοσύνη. 

Συγκεκριμένα, το φιλανθρωπικό ίδρυμα που είχε ιδρύσει ο παίκτης της Μπαρτσελόνα με τον πατέρα του και τον αδερφό του το 2007, υπάρχουν υποψίες ότι λειτουργούσε σαν κάλυψη περισσότερο παρά ως οργανισμός, ο οποίος παρείχε βοήθεια σε παιδιά που ήταν υποσιτισμένα, όπως εξήγγειλε. 

Ουσιαστικά, ελάχιστα χρήματα φαίνεται να κατέληγαν στον πραγματικό σκοπό του ιδρύματος, ενώ σημειώνεται πως εγγράφηκε επίσημα στις αρχές το 2013, επομένως το τι γινόταν με τα χρήματα το διάστημα 2007-2013 παραμένει άγνωστο.

Τέλος, κενά εντοπίζονται και τους ισολογισμούς των ετών 2013-2015 επιπρόσθετα με διακίνηση μεγάλων ποσών από την Μπαρτσελόνα προς το ίδρυμα, κάτι που εντείνει ακόμη περισσότερο τις υποψίες ότι η ομάδα ήθελε να μεταφέρει ποσά προς τον Αργεντίνο, τα οποία δεν ήθελε να δηλωθούν στις αρχές.