28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΙΚΗΣ:Υπήρξαν κάποια πράγματα που μας κάνουν να νιώθουμε αδικημένοι.Πρέπει να στρωθούν όλοι στη δουλειά

ΚΙΚΗΣ:Υπήρξαν κάποια πράγματα που μας κάνουν να νιώθουμε αδικημένοι.Πρέπει να στρωθούν όλοι στη δουλειά

By on 4 Δεκεμβρίου, 2019 0 10334 Views

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Εθνικό, μίλησε στον SuperSportFM 104.0, ο πρόεδρος της ομάδας, Κίκης Φιλίππου.
Για τον Εθνικό και την πορεία στον πρώτο γύρο: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά, παίρναμε ότι δίναμε. Ίσως σε 1-2 παιχνίδια να πήραμε και κάτι περισσότερο. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και το ξέραμε από την αρχή. Είμαστε μια ομάδα που ήρθε από τη Β΄ Κατηγορία, φτιάξαμε ένα καλό σύνολο και όπως φαίνεται κρίνονται πολλά στις λεπτομέρειες. Πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα και έχουμε τις δυνατότητες να πετύχουμε τους στόχους μας».
Για τη διαιτησία: «Υπήρξαν κάποια πράγματα που μας κάνουν να νιώθουμε αδικημένοι. Ούτε να μιλήσω μπορώ, ούτε έχω τη δυνατότητα να πληρώσω για να πω κάτι που θέλω. Γίνονται λάθη που δεν θέλει ο κόσμος να τα βλέπει. Ακούμε για τους ξένους διαιτητές. Ποιος έχει τα λεφτά να πληρώνει τους ξένους διαιτητές; Θα πρέπει να δούμε πως θα διορθώσουμε κάποια πράγματα. Δεν μπορεί και η ομοσπονδία να επιλέγει να φέρνει ξένους διαιτητές για 5-6 παιχνίδια. Γιατί να μην φέρνει και σε παιχνίδια των ομάδων που παλεύουν για την παραμονή. Πρέπει να στρωθούν όλοι στη δουλειά. Δεν μπορούμε να λέμε για όλα τα παιχνίδια. Υπάρχουν και καλές διαιτησίες. Πρέπει να βλέπουμε στο σύνολο τη διαιτησία. Έκανε βήματα μπροστά, αλλά μπορεί καλύτερα».
Για την προοπτική του Εθνικού: «Ο Εθνικός έχει νεαρούς ποδοσφαιριστές και περιμένω από αυτούς να ενισχύσουν την ομάδα μας. Μπορούσαμε να κάνουμε πράγματα που θα μπορούσατε μιλούσατε για ομαδάρα. Πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη στα νεαρά παιδιά».
Αν θεωρεί ότι θα κινδυνεύσει ο Εθνικός: «Μα ποιος είπε ότι ο δρόμος είναι στρωμένος με ροδοπέταλα; Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια. Όλες οι ομάδες είναι καλές. Είναι στις λεπτομέρειες που κρίνονται κάποια παιχνίδια. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να λιγοστέψουμε τα λάθη».
Για το φετινό πρωτάθλημα: «Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Μπήκαν και η Ανόρθωση και η Ομόνοια στο χορό. Ο Απόλλωνας ανεβαίνει, η ΑΕΛ είναι μέσα στο παιχνίδι ακόμα και η ΑΕΚ, έχασε κάποια παιχνίδια στο τέλος».
Για το Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ: «Όλοι μας θα πρέπει να παίρνουμε τα θετικά. Τι πιο ωραίο να βλέπεις ένα γήπεδο γεμάτο. Πρέπει να προστατέψουμε αυτό το προϊόν. Εύχομαι να συνεχιστεί αυτή η αύξηση του κόσμου στα γήπεδα».