20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΙΝΤΙΑΚΕΘ:Δεχθήκαμε δύο γκολ που σημειώνονται μια στις εκατό. Θέλω να ξαναδώ τη φάση…

ΙΝΤΙΑΚΕΘ:Δεχθήκαμε δύο γκολ που σημειώνονται μια στις εκατό. Θέλω να ξαναδώ τη φάση…

By on 30 Νοεμβρίου, 2019 0 7337 Views

Ο Ιμανόλ Ιντιάκεθ δεν ήταν ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα στη διάσκεψη τύπου του αγώνα με την Ανόρθωση ενώ άφησε αιχμές και για τη διαιτησία.

«Σήμερα το ποδόσφαιρο ήταν άδικο για εμάς. Δεχθήκαμε δύο γκολ που σημειώνονται μια στις… εκατό. Είναι από αυτά τα γκολ που δεν μπαίνουν εύκολα. Γενικότερα στο α’ ημίχρονο είχαμε την κατοχή. Δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας δημιουργήσει φάσεις. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις στιγμές μας. Θέλω να δω τη φάση με τον Τέτε και τον Παπαδόπουλο και τη φάση στο τέλος του ημιχρόνου», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Όσο αφορά το β’ ημίχρονο, δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά. Δεχθήκαμε και ένα γκολ νωρίς και από κει και πέρα με το σκορ στο 2-0, είναι φυσιολογικό να έχουμε άγχος. Είχαμε την κλασσική φάση με τον Τρισκόφσκι, δεν σκοράραμε, όμως δεν μπορώ να πω ότι δεν προσπάθησαν οι παίκτες μου. Το αποτέλεσμα είναι εντελώς άδικο για εμάς. Τώρα έχουμε δυο ήττες στη σειρά. Ευχαριστώ τους φιλάθλους που ήρθαν και μας υποστήριξαν. Θα προσπαθήσουμε να αποδώσουμε καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια».