19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Άσφαιρα πυρά.Πολλές φάσεις ,3 δοκάρια αλλά έμειναν στο 0-0 Ολυμπιακός -Ένωση

Άσφαιρα πυρά.Πολλές φάσεις ,3 δοκάρια αλλά έμειναν στο 0-0 Ολυμπιακός -Ένωση

By on 29 Νοεμβρίου, 2019 0 13899 Views

Έγινε εξαιρετικό παιχνίδι στο Μακάρειο και το μόνο που του έλειπε ήταν το γκολ. Ολυμπιακός και Ένωση συμβιβάστηκαν στην ισοπαλία 0-0, σε ένα ματς πολύ… γεμάτο από φάσεις. Χαρακτηριστικό στατιστικό, τα τρία δοκάρια, όπως και οι πολλές φάσεις που έχασε ο Ολυμπιακός. Πάντως, αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει, αυτή ήταν η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου.H Ένωση είναι ικανοποιημένη από τον βαθμό που για πρώτη φορά δεν δέχθηκε γκολ φέτος ενώ στο Β΄ημίχρονο είχε παθητικό ρόλο.
Οι «μαυροπράσινοι που με τον ένα βαθμό, πιάνουν την Πάφο στους 9 και την 9η θέση, ενώ από την άλλη η ομάδα του Παραλιμνίου ανεβαίνει στους 6, παραμένοντας στην προτελευταία θέση.

ΦΑΣΕΙΣ

88′ Φάουλ του Κίκο, κεφαλιά του Αγιτέ, ψηλά πάνω από την εστία.
83′ Γύρισμα του Ζαχαρίου, τακουνάκι του Αγιτέ, θα μπλοκάρει ο Κλέιμαν.
82′ Πλασέ του Οικονομίδης η μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Κλέιμαν.
79′ Σουτ του Κίκο, η μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Κλέιμαν.
63′ Εκτέλεση φάουλ του Οικονομίδη, ο Αγγελή με προβολή έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι της ομάδας του, ο Βινίσιους προσπάθησε με σουτ από το ύψος του πέναλτι με την μπάλα να καταλήγει έξω.
60′ Φάουλ του Κίκο, ο Σαμπίνια αφύλακτος δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα απέναντι από τον Κλέιμαν.
51′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ένωση. Μετά από φάουλ, ο Αγγελή ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι έκανε το πλασέ όμως έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία του Μπάιζα.

37′ Γύρισμα του Ντουβεντρού από τα αριστερά, ο Ζαχαρίο το σουτ, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
36′ Ο Ζαχαρίου μπήκε στην περιοχή, απέφυγε τον Κλέιμαν, άργησε όμως να κάνει το σουτ και έδιωξαν της Ένωσης. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι για το γεγονός πως ο αμυντικός των φιλοξενουμένων που έδιωξε, βρήκε πρώτα τα πόδια και μετά τη μπάλα, όμως η φάση δεν είναι ξεκάθαρη ούτε από την επαναληπτική προβολή.
35′ Συρτό σουτ του Ζαχαρίου εκτός περιοχής, έδιωξε σε κόρνερ ο Κλέιμαν. Από το κόρνερ, ο Αγιτέ έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, ο τερματοφύλακας της Ένωσης εξ’ επαφής έδιωξε.
25′ Δεύτερο δοκάρι για την Ένωση! Γύρισμα του Αγκίρι από τα αριστερά, προβολή του Ουντόζι, η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι και έξω.
22′ Σέντρα από τα αριστερά για την Ένωση, ο Κυριάκου στο δεύτερο δοκάρι έκανε την προβολή με την μπάλα να περνάει πάνω από την εστία.
6′ Δοκάρι για την Ένωση! Ο Αμπαρτζουμιάν δοκίμασε το πόδι του εκτός περιοχής, η μπάλα σταμάτησε στην οριζόντια δοκό του Μπάιζα.
5′ Φάουλ του Κίκο, στο πίσω δοκάρι ο Σωτηρίου προσπάθησε να κάνει το πλασέ, δεν ήταν όμως καλή η προσπάθειά του με την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Κλέιμαν.
3′ Μακρινό σουτ του Οικονομίδη, θα μπλοκάρει ο Κλέιμαν.
1′ Σέντρα του Ψάλτη, κεφαλιά του Αγιτέ, η μπάλα θα περάσει λίγο αριστερότερα από το κάθετο δοκάρι του Κλέιμαν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπάιζα, Ψάλτης, Σαμπίνια, Κίκο, Ενόχ(80′ Ροζέριο), Οικονομίδης, Βινίσιους, Ζαχαρίου, Σωτηρίου, Ντουβεντρού, Αγιτέ
Στον πάγκο: Κίρεφ, Ανδρέου, Ενγκογκάγκ, Νάνι, Κυριάκου, Βενιζέλος, Ανδρέου, Παχίπης

ΕΝΠ: Κλέιμαν, Βαρέλα, Αγγελή, Θεοδώρου(60′ Σεπάνιακ), Κοσμάς, Ουντόζι, Αμπαρτζουμιάν, Αγκίρι(75′ Ρουσιάς), Ριέρα, Βαλλιάνος(85′ Στάροκιν), Κυριάκου
Στον πάγκο: Πέτρου, Μιτρέφσκι, Μουλαζίμης, Κουμής, Σεπάνιακ, Ροντρίγκες, Κολοκούδιας

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ζαχαρίου, Σαμπίνια(3η), Οικονομίδης/Αγγελή, Κοσμά, Κυριάκου(3η)

ΘΕΑΤΕΣ: 200 περίπου(20-30 οι φιλοξενούμενοι)
*Κίτρινη δέχθηκε ο φυσιοθεραπευτής της Ένωσης, κ. Πέτρος Βιολάρης.

Στο όριο καρτών: Σαμπίνια, Σωτηρίου/Κουμής, Βαλλιάνος, Κυριάκου

Διαιτητής: Γιώργος Νικολάου
Α’ Βοηθός: Μιχάλης Μαρίνου
Β’ Βοηθός: Όμηρος Τζιωρτζής
Τέταρτος: Αναστάσης Αναστάση