19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • AEK:Το ξέρει η διοίκηση ότι κάτι δεν πάει καλά, η ευθύνη είναι συλλογική

AEK:Το ξέρει η διοίκηση ότι κάτι δεν πάει καλά, η ευθύνη είναι συλλογική

By on 25 Νοεμβρίου, 2019 0 4972 Views

Για την επόμενη δύσκολη μέρα στην ΑΕΚ μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Κυριάκος Δημητρίου.

Η επόμενη μέρα μετά την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα: «Το πρώτο που οφείλεις να κάνεις είναι να αποδέχεσαι το πρόβλημα γιατί μόνο έτσι θα το αντιμετωπίσεις. Μετά το παιχνίδι με την Δόξα και μετά από αυτό με τη Νέα Σαλαμίνα, δεν υπήρξε κάποιος που να κρύφτηκε ή να μην είπε την πραγματικότητα. Πήγαμε στο «Αμμόχωστος» και γίνεται απειλητικοί από ένα σημείο και μετά. Στο πρώτο ημίχρονο δεν απειλήσαμε καθόλου. Σε ένα διάστημα στην επανάληψη πατήσαμε κάπως καλύτερα αλλά δεν φτιάξαμε ευκαιρίες, δεχθήκαμε το γκολ, είχαμε το δοκάρι, δεν καταφέραμε να επιστρέψουμε. Η σκληρή πραγματικότητα μας έφερε να χάσουμε ξανά στο «Αμμόχωστος» από τη Νέα Σαλαμίνα και να γνωρίσουμε την πρώτη ήττα μας. Είμαστε στην πιο δύσκολη στιγμή μέχρι τώρα στην σεζόν. Είναι η στιγμή που χρειάζεται η ομάδα περισσότερο από πριν την βοήθεια από τον κόσμο. Κάθε νέο παιχνίδι είναι νέα ευκαιρία και εμείς αντιλαμβανόμαστε. Η διοίκηση κάνει ότι είναι δυνατόν και θέλουμε στο επόμενο παιχνίδι να ανταποκριθούμε καθώς επαναλαμβάνω ότι κάθε παιχνίδι είναι και μια ευκαιρία».

Για τι αποδοκιμασίες από τον κόσμο: «Και μετά το παιχνίδι με την Δόξα όταν νικήσαμε υπήρχαν αποδοκιμασίες και το αποδεχτήκαμε. Είπαμε ότι μας προβληματίζει και η εικόνα και τα αποτελέσματα. Η εικόνα μας δεν είναι καλή. Είναι δικαιολογημένες οι αντιδράσεις, κανείς δεν είναι ικανοποιημένος».

Για τον προπονητή ο οποίος δέχεται έντονη κριτική: «Πριν από ένα 10ήμερο ήμουν δίπλα από τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ και ο ίδιος απαντώντας για την κριτική είπε ότι αυτός που δέχεται την πιο σκληρή κριτική σε όλες τις χώρες είναι ο προπονητής. Αποδείξαμε επί καιρό Άντρου Καραπατάκη ότι λειτουργούμε διαφορετικά από όλες στις υπόλοιπες ομάδες. Αυτό που θα κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε την εικόνα. Το ξέρει η διοίκηση ότι κάτι δεν πάει καλά, η ευθύνη είναι συλλογική και θα κάνει ότι είναι απαραίτητο για να αλλάξει αυτή η εικόνα».

Τις πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών δεν τις επικαλεστήκατε σαν δικαιολογία: «Το να επικαλούμαστε συνεχώς σαν δικαιολογία μόνο κακό μπορούμε να κάνουμε αν και αποτέλεσμα μια καλή δικαιολογία το προηγούμενο διάστημα. Στα τελευταία παιχνίδια είδαμε να αλλάζουν κάποια πράγματα».