1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Νίκη προώθησης για τον Απόλλωνα με τον Περέιρα.Στον πάτο έμεινε η Δόξα

Νίκη προώθησης για τον Απόλλωνα με τον Περέιρα.Στον πάτο έμεινε η Δόξα

By on 25 Νοεμβρίου, 2019 0 20945 Views

Ο Απόλλωνας ήταν ο νικητής στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η δράση της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta. Οι «γαλάζιοι» επικράτησαν με 1-0 της Δόξας στο Μακάρειο.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Φακούντο Περέιρα. Ο Αργεντινός μέσος σκόραρε στο 10΄ με πλασέ από το σημείο του πέναλτι, μετά από άριστα εκτελεσμένη κομπίνα από κόρνερ.
Ο Απόλλωνας είχε και αρκετές ευκαιρίες για να φτάσει και σε άλλα γκολ, πριν το τέλος του ημιχρόνου, όμως δεν τα κατάφερε. Δύο φορές με τον Γιαννιώτα και άλλη μια με τον Αγκίρε, ο οποίος με ωραίο σουτ στην κίνηση σημάδεψε το κάθετο δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η απόδοση του Απόλλωνα έπεσε με τη Δόξα να απειλεί και να φτάνει κοντά στην ισοφάριση με τον Παπαφώτη στο 68΄. Το σουτ του μέσου της Δόξας σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Ο Νικόλας Νεοκλέους κακώς δεν υπέδειξε από ένα πέναλτι σε κάθε ομάδα. Για τον Απόλλωνα στο 64΄ σε παράβαση του Μέσκα πάνω στον Γκακπέ και για τη Δόξα στο 87΄ σε σπρώξιμο του Αγκίρε στον Ίταλο. Πολλές λανθασμένες υποδείξεις για οφ σάιντ από τους δύο βοηθούς
Άλμα στην 6η θέση για τον Απόλλωνα που έφτασε στους 14 βαθμούς. Από την άλλη, η Δόξα παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας με δύο βαθμούς και χωρίς νίκη στις πρώτες δέκα αγωνιστικές.

ΔΟΞΑ (Έντουαρντ Ερανοσιάν): Γκρεμσλ, Μέσκα, Ντερβίτ, Χριστοφή, Μιντίκκης (35΄ Τραϊτσέφσκι), Μπόλιεβιτς, Ασαμόα, Χαραλάμπους, Ζε Βαλέντε (67΄ Μπραμπίγια), Παπαφώτης, Λουίς Κάρλος (67΄ Ίταλο)
Στον πάγκο: Παρασκευάς, Φιντέλις, Φασουλιώτης, ΜιχαήλΑΠΟΛΛΩΝ (Σωφρόνης Αυγουστή): Μολ, Πέδρο, Γιούστε, Σάλαϊ, Αγκίρε, Κυριάκου, Σακέτι, Περέιρα (77΄ Σαρδινέρο), Γιαννιώτας (68΄ Πίττας), Γκακπέ, Ζελάγια (58΄ Νσούε)
Στον πάγκο: Δημητρίου, Αντωνιάδης, Βασιλείου, Μάρκοβιτς, Μ΄Πιντά, Καρ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Νικόλας Νεοκλέους (Μιχάλης Σωτηρίου – Ανδρέας Βίκτωρος), 4ος: Αβραάμ Τσούκκας, Παρ.: Μιχάλης Αργυρού ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χαραλάμπους, Παπαφώτης / Νσούε
ΓΗΠΕΔΟ: 
Μακάρειο
ΘΕΑΤΕΣ: 200