20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Έπαιξε με τη φωτιά η Κυρία αλλά πήρε τη νίκη με τα γκολ του Ράγιος.(Ο Εθνικός την καρδιοκτύπησε)

Έπαιξε με τη φωτιά η Κυρία αλλά πήρε τη νίκη με τα γκολ του Ράγιος.(Ο Εθνικός την καρδιοκτύπησε)

By on 24 Νοεμβρίου, 2019 0 11129 Views

Η Ανόρθωση με δύο γκολ του Ράγιος στα μέσα του Α’ημιχρόνου έβαλε τις βάσεις για μια εύκολη νίκη επί του Εθνικού όμως στο τέλος αγχώθηκε αφού η ομάδα της Άχνας μείωσε στο 88′ αφού προηγουμένως η Ανόρθωση έδειξε σημάδια χαλάρωσης και εφησυχασμού.Τέλος καλό όλα καλά ωστόσο πρώτη φορά φέτος η Ανόρθωση έδειξε εφησυχασμό και ο Εθνικός στο τελευταίο 15λεπτο της έβαλε δύσκολα και άγχος.

Ο Ράγιος συνέχισε στον ρυθμό του και με δύο γκολ χάρισε τη νίκη στην Κυρία με 2-1 την ώρα που ο πολύ καλός Οκριασβίλι σημάδεψε τα δοκάρια και έβρισκε εμπόδιο τον Μποκατίνοφ.

Ο Νταουσβίλι κάλυψε το κενό του Μαργκάσα ωστόσο όταν έφυγαν από το παιγνίδι οι Ράγιος και Οκριασβίλι έπεσε ο επιθετικός ρυθμός της Ανόρθωσης αφού Ντούρις και Σαντίκ δεν είχαν ουσία κοντά στην αντίπαλη περιοχή ενώ ο Κοφί στα λεπτά που έπαιξε ήταν αρνητικός.

Αυτό τον εφησυχασμό και την χαλάρωση εκμεταλεύτηκε ο Εθνικός που ανέβασε την απόδοσή του και επιτέθηκε με απειλητικές διαθέσεις φθάνοντας στο 88′ στη μείωση του σκορ

4΄ Μπαλιά του Καλτσά από δεξιά, ο Κατσαράβα δεν έκανε όπως θα ήθελε το κοντρόλ και χάθηκε η προϋπόθεση για την Ανόρθωση.

11΄ Μεγάλη ευκαιρία για την Ανόρθωση. Μπαλιά του Σελίν από αριστερά, ο Καλτσάς έπιασε την κεφαλιά και ανάγκασε τον Μπογκαντίνοφ σε δύσκολη απόκρουση.

15΄ Γυριστό σουτ του Ράγιος μέσα από την περιοχή, η μπάλα πήρε κατεύθυνση προς τα δίκτυα αλλά σταμάτησε στο σώμα του Μαρκόφσκι.

21΄ ΓΚΟΛ. 1-0. Ανοίγει το σκορ η Ανόρθωση. Ο Καλτσάς έβγαλε απίθανη ασίστ στον Ράγιος ο οποίος έφυγε πίσω από την άμυνα του Εθνικού, πέρασε και τον Μπογκαντίνοφ και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

25΄ Έπαιξε απρόσεκτα ο Μπογκαντίνοφ, ανέτρεψε τον Οκριασβίλι και αμέσως ο Κυριάκος Χριστοδούλου πολύ σωστά καταλόγισε το πέναλτι.

26΄ ΓΚΟΛ. 2-0. Από την άσπρη βούλα ο Ράγιος δεν λάθεψε και ανέβασε τον δείκτη του σκορ. Έστειλε τον Μπογκαντίνοφ στην μια γωνία και την μπάλα στην άλλη.

30΄ Ευκαιρία για την Ανόρθωση. Ο Οκριασβίλι έπιασε το σουτ και ο Μπογκαντίνοφ απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ.

50΄ Μακρινό σουτ του Νταουσβίλι, η μπάλα έφυγε λίγο έξω.

56΄ Καλή εκτέλεση φάουλ του Οκριασβίλι, η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω.

57΄ Τεράστια ευκαιρία για την Ανόρθωση. Ο Οκριασβίλι κινήθηκε ωραία έπιασε το σουτ, ο Μπογκαντίνοφ άγγιξε λίγο την μπάλα η οποία σταμάτησε στην συνέχεια στο αριστερό του δοκάρι.

68΄ Νέο δοκάρι για τον Οκριασβίλι και έπιασε ένα όμορφο διαγώνιο σουτ από αριστερά αλλά δεν του έκανε το χατίρι η μπάλα αφού κτύπησε και στα δυο κάθετα δοκάρια και δεν πέρασε τη γραμμή.

88΄ ΓΚΟΛ. 2-1. Μειώνει ο Εθνικός με γκολάρα του Χριστοφή ο οποίος κινήθηκε ωραία, έπιασε έναν κεραυνό και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Τ.Κετσπάγια): Λόρια, Γκαλίτσιος, Σίλντενφελντ, Βργκοτς, Σελίν, Αρτυματάς, Νταουσβίλι, Ράγιος (70΄ Ντούρις), Οκριασβίλι (76΄ Κοφί), Καλτσάς, Κατσαράβα (70΄ Σαντίκ)
Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Π.Αρτυματάς, Εγγλέζου, Βασιλακάκης,  Χατζηβασίλης, Ιωάννου

ΕΘΝΙΚΟΣ (Γ.Εγκωμίτης): Μπογκαντίνοφ, Γκλομπάρτ, Μιγκελίτο, Ντενίλσον, Λαμπάν, Μαρκόσκι, Κυπριανού, Χριστοφή, Α.Ηλία, Παπαγεωργίου (Μ.Ηλία), Μαρκόφσκι (46΄ Κονέ)
Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Ευσταθίου, Φοινίρης, , Χαραλάμπους, Κουντόμπιακ, Κοστόφσκι, Ιωάννου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γκαλίτσιος/ Κυπριανού (3η), Γκλομπάρτ (3η), Λαμπάν
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΘΕΑΤΕΣ: 4.500
Διαιτητής: Χριστοδούλου Κυριάκος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
4ος Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Παρατηρητής Διαιτησίας: Καπιτανής Κώστας