28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:Αγχωθήκαμε στο 2-1 αλλά μετρούν οι βαθμοί για τη συνέχεια

ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:Αγχωθήκαμε στο 2-1 αλλά μετρούν οι βαθμοί για τη συνέχεια

By on 24 Νοεμβρίου, 2019 0 3757 Views

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με τον Εθνικό, ο προπονητής της Ανόρθωσης Τιμούρ Κετσπάγια δήλωσε τα ακόλουθα:

“Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Αν δούμε όλο το 90λεπτο, αξίζαμε να κερδίσουμε, είχαμε αρκετές ευκαιρίες, πετύχαμε δύο γκολ αλλά στο τέλος λίγο αγχωθήκαμε διότι στο 2-1 όλα μπορούν να συμβούν. Γι’ αυτό όταν έχεις ευκαιρίες για να τελειώσεις το παιχνίδι πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Δυστυχώς εμείς δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Ξέραμε ότι δεν θα είναι εύκολο, είδα αρκετές φορές την Άχνα, μια ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι ευχάριστο και πιστεύω ότι εκεί που βρίσκεται δεν είναι τυχαία. 

Αυτό που μετράει για εμάς είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς που θα μας βοηθήσoυν στη συνέχεια όταν θα ξεκινήσουν τα συνεχόμενα ντέρμπι, να χτίσουμε πάνω σε αυτό. Βλέπουμε ότι το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, κάθε παιχνίδι αν δεν δώσεις το μάξιμουμ δεν θα πάρεις το αποτέλεσμα που θέλεις.

Αυτό είναι ευχάριστο διότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Παίζεις μέσα – έξω, όλα τα παιχνίδια και όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές και αν δεν φτάσεις στο μάξιμουμ θα σε τιμωρήσει η αντίπαλη ομάδα.

Ακόμα μια φορά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και στάθηκε δίπλα στην ομάδα και βλέπουμε την συνέχεια”.