28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πιστή στην συνήθεια της.Η Ν.Σαλαμίνα κέρδισε την ΑΕΚ με τον Κίνγκσλεϊ

Πιστή στην συνήθεια της.Η Ν.Σαλαμίνα κέρδισε την ΑΕΚ με τον Κίνγκσλεϊ

By on 23 Νοεμβρίου, 2019 0 11879 Views

Η Νέα Σαλαμίνα με δράστη τον Κίνγκσλεϊ επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 1-0 της ΑΕΚ και έτσι για ακόμη ένα παιχνίδι η ομάδα της Λάρνακας δεν μπορεί να φύγει με το διπλό από το «Αμμόχωστος». Ο Νιγηριανός επιθετικός με το γκολ του, που έφτασε τα δύο στο πρωτάθλημα, έσπασε το αήττητο της ομάδας του Ιντιάκεθ.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι στην μεγαλύτερή του διάρκεια, χωρίς πολλές φάσεις, η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει μπροστά από την εστία του Κίσσα. Αντιθέτως, η Νέα Σαλαμίνα που ανέβηκε, είχε τις καλές της ευκαιρίες, χωρίς όμως να καταφέρει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Τόνιο. Κάπως. Tο παιχνίδι στο β’ ημίχρονο ήταν καλύτερο με την ΑΕΚ να δείχνει ότι ήθελε τη νίκη και ήταν πιο απειλητική όμως η Νέα Σαλαμίνα που δεν έφτιαξε πολλες φάσεις μέχρι να πετύχει το γκολ ,σκόραρε με τον Κίνγκσλεϊ στο 79’ και με αυτό το γκολ πήρε τη νίκη.Ο ίδιος παίκτης πέρσι σκόραρε 4 φορές κατά της ΑΕΚ . Η ομάδα του Ιντιάκεθ προσπάθησε να αντιδράσει και είχε κάποιες καλές φάσεις για γκολ και δοκάρι με τον Χέφελ στο 83’. Ωστόσο το 1-0 δεν άλλαξε, με την… παράδοση να συνεχίζεται.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Κίσσας, Χριστοφόρου, Λαμπό, Κορέια, Τσαμπούρης, Σαν Ρομάν, Κωστή(61′ Μαριάνοβιτς), Νουρ, Ελουντού(90′ Σιαθάς), Σίμσον(69′ Τισντέλ), Κίνγκσλεϊ
Στον πάγκο: Βεσελόφσκι, Σέζαρ, Φουστάρ, Ρέινολντς, Παναγή, ΝικολάουΑΕΚ (Ιμανόλ Ιντιάκεθ): Τόνιο, Γκονζάλεθ, Πλάνας, Τρουγιόλς, Φακούντο(83′ Κίβενι), Κάσες, Φιόλιτς(69′ Χέφελ), Ραούλ, Τέτε, Γιάννου, Φλοριάν(73′ Τρισκόφσκι)
Στον πάγκο: Ιωάννου, Χριστοδούλου, Τάντι, Μοϊσόφ, Σπόλιαριτς, Σάστρε

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ροβέρτος Κώστα (Α. Μιχαηλίδης, Ν.  Καλησπέρας), Α. Στρούθου (Χρ. Νικολαϊδης)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ελουντού, Κωστή, Μαριάνοβιτς / Ραούλ(3η), Τόνιο, Φιόλιτς, Πλάνας, Φακούντο
ΓΗΠΕΔΟ: 
«Αμμόχωστος»
ΘΕΑΤΕΣ: 2000 περίπου