26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Αλώβητη η Ομόνοια πέρασε από το Παραλίμνι και βλέπει ΑΠΟΕΛ

Αλώβητη η Ομόνοια πέρασε από το Παραλίμνι και βλέπει ΑΠΟΕΛ

By on 23 Νοεμβρίου, 2019 0 18553 Views

Επιεβαίωση των φετινών δυνατοτήτων της ήταν ο αγώνας στο Παραλίμνι για την Ομόνοια που κέρδισε δίκαια 2-0 την Ένωση που ήταν απογοητευτική . Οι πράσινοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιγνίδι και σφυροκόπησαν τους γηπεδούχους που τα είχαν χαμένα στο ξεκίνημα .Ένα γρήγορο γκολ από τον Ντάρμπισάιαρ έδωσαν ουσία στην υπεροχή της Ομόνοιας που δεν επηρεάστηκε από την ακύρωση δεύτερου γκολ από τον Τιάγκο που ήταν σε κανονική θέση αλλά υποδείχθηκε όφσάιντ σε μια δύσκολη φάση για τον βοηθό.

Πράγματο η Ομόνοια ήταν ουσιαστική και απολαυστική στο «Τάσος Μάρκου» και έφτασε σε μια σχετικά εύκολη νίκη .

Οι «πράσινοι» έκαναν δύο ξεκινήματα σε κάθε ημίχρονο με το πόδι στο… γκάζι, και έφτασαν σε μια δίκαιη νίκη επί των «βυσσινί». Ο Άγγλος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 9’ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Γκόμεθ, ενώ στο 46’ ο Τιάγκο επίσης με κεφαλιά, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και έπειτα το έργο… δεν άλλαξε, ενώ το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ μπορούσε να πετύχει επιπλέον τέρματα.

Στο τέλος του αγώνα, ο κόσμος αποθέωσε τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο και έδωσαν σύνθημα νίκης εν όψει του «αιώνιου» ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ στις 2 Δεκεμβρίου. Με αυτή τη νίκη, η Ομόνοια ανεβαίνει στους 21 βαθμούς και συνάμα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με παιχνίδι περισσότερο.

ΕΝΠ (Γκουστάβο Σιβιέρο): Πέτρου, Σταρόκιν, Βαρέλα(82′ Βαλλιάνος), Αγγελή, Θεοδώρου, Κοσμά, Ουντόζι, Ρουσιάς(72′ Σεπάνιακ), Ροντρίγκεζ(61′ Αμπαρτζουμιάν), Αγκίρι, Κυριάκου
Στον πάγκο: Γεωργίου, Μιτρέφσκι, Κουμής, Ανδρέου, Κολοκούδιας, ΚυριάκουΟΜΟΝΟΙΑ (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Λούφτνερ, Βίτορ Γκόμες, Μποτεάκ, Γκόμεθ, Λέζιακς, Ορτέγα(90′ Μίκου), Λανγκ, Ντάρμπισαϊαρ(77′ Κακουλλής), Μαυρίας, Τιάγκο
Στον πάγκο: Κυριακίδης, Περέιρα, Μανρίκε, Χούμποτσαν, Εζρά, Κούσουλος, ΚατελάρηςΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βασίλης Δημητρίου (Μ. Καλογήρου, Τ. Τηλεμάχου), Ν. Νεοφύτου (Μιχ. Αργυρού)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σταρόκιν, ΚοσμάΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΓΗΠΕΔΟ: «Τάσος Μάρκου»
ΘΕΑΤΕΣ: 2000 περίπου