Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

ΝΤΟΛ:Είμαι χαρούμενος από το ξεκίνημα και το τέλειωμα του αγώνα

23 Νοεμβρίου, 2019
2046 Views
0 Comments
ΝΤΟΛ:Είμαι χαρούμενος από το ξεκίνημα και το τέλειωμα του αγώνα

Διαβάστε όλα όσα είπε ο Τόμας Ντολ μετά τη νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της Πάφου:

“Πιστεύω ότι μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι και σκοράραμε πολύ νωρίς. Όμως μετά το 1-0 χάσαμε πολλές εύκολες μπάλες, κάτι που έγινε και σε άλλα παιχνίδια. Επίσης οι παίκτες ήταν μακριά ο ένας από τον άλλο. Δεν ήμουν χαρούμενος. Μετά το 1-0 ρισκάραμε πολύ και η Πάφος είχε ευκαιρίες. Είδαμε ότι με 3-4 καλές μπαλιές μπορούσαμε να φτάσουμε πολύ εύκολα στην περιοχή. Χάσαμε καλές στιγμές που  δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεν ήμουν χαρούμενος. Ελέγχαμε στα πρώτα λεπτά αλλά μετά πολύ εύκολα χάσαμε το παιχνίδι από τα χέρια μας. Τα παιδιά πρέπει να μάθουν από αυτό. Μιλήσαμε στο ημίχρονο και στο δεύτερο ήμασταν πολύ καλύτεροι. Έβλεπες ότι οι παίκτες ήταν πιο σίγουροι με τη μπάλα. Στο τέλος αξίζαμε τη νίκη και είμαι χαρούμενος από το ξεκίνημα και το τέλειωμα του αγώνα. Για τα μέσα του αγώνα… πρέπει να πηγαίνουμε καλύτερα. Στο τέλος 3-0, ήταν καλό. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, δεν είναι εύκολο μετά από διακοπή”.

Για το ότι δεν δέχτηκε γκολ στο ΓΣΠ: «Πάντα είναι καλό όταν δεν δέχεσαι γκολ. Η αλήθεια είναι ότι ρισκάραμε. Θα πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας».
Για τον Ντε Βινσέντι: «Είμαι χαρούμενος για τον Τόμας. Μετά από 19 προπονήσεις, ήταν η κατάλληλη στιγμή να τον βάλω μέσα. Είμαι χαρούμενος από την απόδοση του. Είχε καλές μεταβιβάσεις και παρείχε ασφάλεια στην ομάδα».
Για τον αγώνα της Πέμπτης με την Ντουντελάνζ: «Και με την ΑΕΛ νικήσαμε με 3-0 και μετά είχαμε το άσχημα αποτέλεσμα με την Ντουντελάνζ. Θα πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι για το παιχνίδι. Το Λουξεμβούργο, γενικά ως χώρα, δεν έχει παράδοση στο ποδόσφαιρο, όμως η Ντουντελάνζ έχει καλούς παίκτες, το είδα και κόντρα στη Σεβίλλη. Θα πρέπει να είμαστε συμπαγείς και να έχουμε νοοτροπία νικητή. Ήταν μια καλή αρχή στην βδομάδα».

Comments are closed.