29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΧΑΜΠΟΥΛΛΑΣ:Το να εστιαζόμαστε μόνο στην διαιτησία και να ανεχόμαστε άλλα δεν πετυχαίνουμε τίποτα

ΧΑΜΠΟΥΛΛΑΣ:Το να εστιαζόμαστε μόνο στην διαιτησία και να ανεχόμαστε άλλα δεν πετυχαίνουμε τίποτα

By on 21 Νοεμβρίου, 2019 0 3465 Views

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Ευγένιος Χαμπουλλάς μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα.

Ο κ. Πουλλαίδης σας χαρακτήρισε τον καλύτερο πρόεδρο: «Ο κ.Πουλλαίδης το είπε στην διάσκεψη αλλά εκείνο που έχει σημασία δεν είναι ποιος είναι ο καλύτερος αλλά να συνεχίσουμε όπως έχουμε αρχίσει σε όλα τα επίπεδα και αγωνιστικά και διοικητικά  ώστε στο τέλος της χρονιάς η Ανόρθωση να είναι εντός των στόχων που έχουν τεθεί από την αρχή».

Υπάρχει ενδιαφέρον για το σχέδιο που ανακοινώσατε; «Υπάρχει πρωτοφανής κινητοποίηση και μετά την διάσκεψη έχουμε γίνει δέκτες αρκετών τηλεφωνημάτων ακόμα και από άτομα που δεν είναι κάθε Κυριακή στα γήπεδα και από άτομα που δεν είναι Ανορθωσιάτες. Αυτό γιατί το σχέδιο αυτό είναι πρωτοποριακό και δεν αφορά μόνο μέλη ή φιλάθλους της Ανόρθωσης. Έχει να κάνει με την παρουσία και πορεία της ομάδας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και εγγυάται χωρίς ασάφειες μια καλή απόδοση εφόσον η Ανόρθωση καταφέρει να έχει καλές ευρωπαϊκές παρουσίες. Είναι μια πολύ φυσιολογική εξέλιξη με τα όσα έδειχνε η ομάδα μέχρι σήμερα».

Ενδιαφέρθηκαν και παράγοντες άλλων ομάδων επιχειρηματίες για να αγοράσουν μετοχές;
 «Δεν μιλώ για ποδοσφαιρικούς παράγοντες αλλά για άτομα του επιχειρηματικού χώρου της Κυπριακής κοινωνίας. Κάναμε επαφές και περιμένουμε να είμαστε έτοιμοι 100% για να ακολουθήσουμε όλες τις διαδικασίες για την διάθεση μετοχών».

**«Η Ανόρθωση δεν ήταν ποτέ και δεν πρέπει ποτέ να είναι υπόθεση ενός ατόμου. Η Ανόρθωση είναι μεγάλη δραστηριότητα στην οποία ο κάθε ένας έχει ρόλο να παίξει. Φέτος έγινε αντιληπτό από όλους και από τα μέλη της διοίκησης, και από τους μετόχους  της εταιρείας και από τα μέλη του δ.σ. του σωματείου και από τους αθλητές αλλά και από τον κόσμο ότι όλοι προσπαθούν για το καλό αυτού του συλλόγου, της ιστορίας του και της μνήμης της Αμμοχώστου. Η Ανόρθωση είναι ο φάρος που διατηρεί ζωντανή τη μνήμη όλων των σκλαβωμένων εδαφών της. Με το που είχα αναλάβει εντολή να φτιάξω διοικητικό συμβούλιο είπα ότι με αυτή την ιστορία πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και δεν έχουμε δικαίωμα να την βάζουμε σε περιπέτειες».

Δεν κρυφτήκατε, τα είπατε τα πράγματα όπως έχουν στο οικονομικό κομμάτι: «Γνωρίζουμε πολύ καλά ποιες είναι οι δυνατότητες, ποιες είναι οι υποχρεώσεις και πως πρέπει να διαχειριστούμε και το τελευταίο σεντ για να μπορέσει η Ανόρθωση να είναι πρωταγωνίστρια. Ουδέποτε είπαμε ότι θα ήταν εύκολη αυτή η αποστολή και ουδέποτε είπαμε ότι δεν μπορούμε. Είμαστε σε σωστή πορεία, θα παραμείνουμε προσηλωμένοι, η Ανόρθωση πρέπει να κοιτάζει τα του οίκου της και να φοβάται μόνο τον κακό της εαυτό».

Για την παρουσία του κόσμου και για το γεγονός ότι δεν φοβάστε να μιλήσετε και για την κάρτα φιλάθλου: «Οι αριθμοί είναι βελτιωμένοι αναφορικά με την προσέλευση του κόσμου και ελπίζουμε να υπάρξει συνέχεια αλλά και αυξητική τάση. Όταν ο κόσμος καταλάβει ότι η ομάδα παίζει με όλες της τις δυνάμεις χωρίς μεμψιμοιρίες θα γίνει ακόμα περισσότερος. Εφόσον δεν θέλουμε να κρυβόμαστε, ας καλεστούμε να καταθέσουμε τις απόψεις μας από την ομοσπονδία για την κάρτα φιλάθλου και να βάλουμε κάτω τους λόγους, που σε κάποιες περιπτώσεις έχουν μειωθεί τα εισιτήρια. Είναι και τα τηλεοπτικά, αλλά είναι και η εικόνα που βγάζει το κυπριακό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Είναι και οι φάκελοι που είχαμε τα τελευταία χρόνια. Κίτρινοι, κόκκινοι, ροζ. Έγινε τίποτα; Τίποτα. Λέω να κάνουμε και κάρτα παράγοντα. Να ξέρει ο κόσμος την θέση του κάθε ένα. Διαιτητές και πρόεδροι κάνουν τους μάνατζερ και πολλά άλλα Το να εστιαζόμαστε μόνο στην διαιτησία και να κουκουλώνουμε τα υπόλοιπα και να τα ανεχόμαστε δεν πετυχαίνουμε τίποτα».

Για την ατάκα του κ. Πουλλαίδη ότι βρήκατε «τέρατα», ισχύει αυτό ή εμπεριείχε και υπερβολή; «Έχουμε δει διάφορες ενέργειες και πράξεις αδικαιολόγητες και γι’ αυτό ήταν τόσο έντονος ο κ. Πουλλαίδης. Να σας πω και κάτι άλλο. Η Ανόρθωση είναι δημόσια εταιρεία, υποβάλλει λογαριασμούς κάθε χρόνο στον έφορο εταιρειών. Στους λογαριασμούς που κατατέθηκαν όχι από την διοίκηση την δική μας αλλά του 2018 (ήταν παραιτημένος ο κ. Παντελή) τους οποίους υπέγραψαν οι κύριοι Σιημητράς και Τρουλλίδης που ήταν στενοί του συνεργάτες. Καταγράφονται αρκετά πράγματα και όποιος θέλει μπορεί να τα πάρει και να τα μελετήσει. Εγώ πήρα μια ξεκάθαρη εντολή, να πράξω ότι έκανε μέχρι σήμερα. Εμένα με αφορά το μέλλον και η πορεία αυτής της ομάδας. Η Ανόρθωση δεν κοιτάζει προς τα πίσω και ούτε διατεθειμένη είναι να γυρίσει πίσω. Είμαστε υποχρεωμένοι να προστατεύσουμε τα συμφέροντα της Ανόρθωσης».