18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Αν δεν δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο δεν θα πάρουμε τη νίκη

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Αν δεν δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο δεν θα πάρουμε τη νίκη

By on 21 Νοεμβρίου, 2019 0 4315 Views

Διάσκεψη τύπου για το παιχνίδι με την Δόξα και όχι μόνο παρέθεσε ο προπονητής του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή.

«Το παιχνίδι με τη Δόξα είναι πολύ σημαντικό γιατί θα είναι το τελευταίο ματς της αγωνιστικής. Πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι για να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Σήμερα επιστρέφουν όλοι οι παίκτες πλην του Ενσούε. Ξέρουμε πολύ καλά είναι ότι είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα η Δόξα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι γιατί ξέρουμε ότι έχει αλλάξει πράγματα στο παιχνίδι. Ο νέος προπονητής έχει βάλει τον ενθουσιασμό στην ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε στα δυο προηγούμενα παιχνίδια. Όταν είπα ότι δεν ήθελα διακοπή ήταν για το λόγο ότι η ομάδα είχε βρει καλό ρυθμό», δήλωσε αρχικά.

Για τους τραυματίες: «Ο Ρομπέρζ και ο Ψύχας είναι τραυματίες, οι υπόλοιποι είναι πανέτοιμοι».

Αν γίνονται σκέψεις να πάει εξωτερικό για δεύτερη γνώμη ο Ρομπέρζ; «Ο Ρομπέρζ προσπάθησε να μπει στις προπονήσεις την Παρασκευή, δεν τα κατάφερε γιατί ένιωσε ενοχλήσεις. Σίγουρα υπάρχουν συζητήσεις με τον γιατρό και αν χρειαστεί να πάει στο εξωτερικό για δεύτερη γνώμη είναι ανοικτό. Το πρόβλημα του είναι όπως ανακοινώθηκε και δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψει».

Για την συνέχεια και για την ενίσχυση: «Ο πρώτος στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί με την Δόξα. Ξέρουμε ότι μείναμε αρκετά πίσω και θα προσπαθήσουμε με τα δεδομένα που έχουμε και τους ποδοσφαιριστές που έχουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μέχρι τον Ιανουάριο. Καθημερινά αξιολογούνται οι ποδοσφαιριστές, δεν πήραμε απόφαση πως θα προσχωρήσουμε στην ενίσχυση. Τώρα ο στόχος είναι να ανεβάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται».

Τι αλλάξατε εσείς στην ομάδα; «Όταν ήρθα η ομάδα ήταν πίσω στο ψυχολογικό κομμάτι και αυτό οφειλόταν στα αποτελέσματα. Είδαμε πόσο άλλαξε η διάθεση μετά τη νίκη με την Ένωση, αυτό συνεχίστηκε και στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ και πρέπει να δούμε το ενθουσιασμό και το καλό ποδόσφαιρο και την Δευτέρα».

Για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ: «Το κάθε παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ είναι ξεχωριστό, πάντα ρόλο παίζουν οι λεπτομέρειες. Όταν οι λεπτομέρειες δεν είναι υπέρ σου και δεν είσαι τυχερός δεν μπορείς να νικήσεις. Καταφέραμε έστω και την υστάτη να μην χάσουμε το παιχνίδι. Αυτά τα ματς είναι έξι βαθμών και θα ήταν καλό να νικούσαμε όπως χειρότερο θα ήταν αν χάναμε. Πήραμε από έναν βαθμό και ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Όταν είσαι χαμηλά είναι δύσκολα τα πράγματα, όταν είσαι ψηλά χάνεις ένα ματς αλλά είσαι εκεί. Φέτος τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα. Ξέραμε ότι ήμασταν μακριά από τους στόχους και προσπαθήσαμε με το πάθος και την θέληση να διεκδικήσουμε τη νίκη. Αυτά τα στοιχεία θα τα κρατήσουμε και στα επόμενα παιχνίδια. Έλειπε το πάθος από την ομάδα και προσπάθεια μέχρι τέλους».

Για το παιχνίδι με την Δόξα: «Έχουμε μελετήσει την Δόξα. Είναι μια ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές και αλίμονο αν πάμε εκεί και πιστέψουμε ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς εύκολα. Αν δεν δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο δεν θα πάρουμε τη νίκη. Ο στόχος μας είναι κάθε παιχνίδια είτε εντός είτε εκτός να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τον Νσούε: «Ο Νσούε επιστρέφει Παρασκευή, ξημερώματα Σαββάτου. Θα τον αξιολογήσουμε. Θα είναι σίγουρα στην αποστολή».

Για τον Σάλαϊ: «Έδειξε αρκετά καλά στοιχεία και γι’ αυτό επένδυσε πάνω του η ομάδα με ένα σεβαστό ποσό. Μας χαροποιεί που ανεβαίνει συνεχώς και βελτιώνεται μέσα από τα παιχνίδια».